Fíha! Niekde bude problém. Priemerka 22km/h a priemerný výkon 171W??? Pri týchto watoch mávam priemernú rýchlosť okolo 30km/h. Si si istý, že ti ten wattmeter meria správne?

Neviem ci aj ty mas taku skusenost ale niekedy mozno aj nemeria spravne. Obcas sa mi stane ze slapem tlacenim na pedale a potom zrychlim tak ze parkrat aj potiahnem za pedale. Vtedy mi na kratky okamih ukaze okamzity vykon /3 sekundovy/ nizke hodnoty napr. 70, 90, 120 W. Či tie nizke hodnoty zarata do celkoveho priemeru to neviem. Dost to cloveka rozladi ze viac makne ale ukazu sa nizke hodnoty vykonu. No mozno sa to v dalsich niekolkych slapnutiach vyrovna. Zda sa mi ze potom v tych par slapnutiach je zas vyssi ako by mal byt. Ked som jazdil asi mesiac s vypnutymi nulovymi wattmi ziadne kratkodobe poklesy neboli. Ak by ale aj boli takéto krátkodobé chyby pri meraní, neni ich veľa. Na dlhšom výjazde to urobí možno o 1 W menej - chyba na celkovom priemernom výkone výjazdu.
A priemerku 30 km/h mám niekedy tiež pri relatívne malom výkone. Napríklad tento výjazd /šiel som ho sám - bez jazdy v háku/ s 208 W pri nezarátavaní núl s čistou tobou šlapania takmer 7 hodín /6:56 hod./ z 8:23 hod. jazdy na bicykli. So zarátavaním núl je to okolo 172 W. V rovinatejšom profile by bola priemerka 30,3 km/h ešte s menším výkonom. Pri tomto 254 km výjazde bolo ale nastúpaných takmer 3 000 metrov /10,9 metra na jednom kilometri/. Ty si mala napr. v tom čo si tu dala 82 km výjazd pri priemerke 29,3 km/hod. nastúpaných 608 metrov /7,4 metra na jednom kilometri/. Aj si ho zrejme nešla sama takže aj preto ti wattmeter nameral menší výkon + máš menšiu váhu.
Z rozšírených štatistík na strave sa dajú zistiť dalšie zaujímavé veci. Tu napríklad že 2777 nastúpaných metrov bolo na vzdialenosti 53 km so sklonom 5,3 % tou priemernou rýchlosťou 17,8 km/h.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up