uz sa Vam podarilo niekomu zlomit hrot na palicke takymto sposobom? myslite, ze to mam sancu vyreklamovat? ci rovno objednavat nahradne hroty? palicky su cisto nove, podla popisu vyrobcu "neznicitelne", LEKI Aergon2, prvykrat pouzite. nebolo to urcite zlomene pouzitim hrubej sily. s tymi predchadzajucimi (zjazdovymi) som isto zaobchadzal aj menej citlivo a nebol problem. par nahradnych hrotov vyjde aj s dopravou na cca. 15e - https://www.topski.sk/sk/hrot-leki-carbide-flex-tip-long-17-18/
Ja hlavne nechápem čo ťa viedlo k tomu pchať palicu do pätky a otáčať ju.
1, pri 135 cm palici je na konci taký krútiaci moment, že skôr či neskôr na tom zohneš aj "lauf z tanku"
2, kozičku vôbec nepotrebuješ ( najlepšie zobrať pílku na železo a odpíliť ju ). Zbytočne ťa pri šliapaní tlačí dopredu. Odľahčuješ pás pod a tesne za viazaním a viac ťa podklzuje.

Keď vidím ľudí na kopci na Diamiroch ako majú zdvihnuté kozičky do nebies a trápia sa cez ruky tak ma ide vystrieť. Jednako sa uštveš lebo zapájaš súčasne viac svalov ( vrch-spodok) jednako pás nedrží lebo posúvaš ťažisko dopredu. Normálne ak máš pocit že už veľmi prepínaš lýtka choď cik-cak a garantujem ťi že sa budeš cítiť lepšie.

Len pre ilustráciu foto z Pierra Menta ( ako to robia búchači )

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Výber z produktov

Prejsť do shopu

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up