Tak mi napadlo vyklopit puk z paky a spravit foto zhora a zdola. Velmi jemne mletie (0.5 na stupnici (aj ked to vela nehovori), niektore kavy meliem az na 1.5), dlha preinfuzia 1.8 g/s @ 30s. Na poslednom obrazku je porovnanie s pukom mletym na 0.7 a preinfuzii 2.0 g/s @ 27s. Zda sa mi, ze chutovo je kava s dlhsou preinfuziou a jemnejsim mletim lepsia, vyvazenejsia a jemnejsia chut. Este zopakujem to iste aj poobede, ale uz tato kava mi dochadza.

Je tu vela majitelov Lelit Bianca, ale nikto z nich este nenapisal, ako ju vlastne prevadzkuje, ako vyuziva moznost profilacie tlaku. Ci len ako standardny stroj e61?
Nejake postrehy, zistenia, a pod. Tak chcem trochu vyvolat diskusiu na tuto temu ...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up