vyhlad zo Skalky

neviem ci to davat do temy bikepacking alebo sem - tak teraz je to tu
B.Stiavnica (Sitno) - Pusty hrad - Skalka
Tentokrat to malo pravy letny nadych. Komare stipali, premoceny od potu, oci hore na oblohu kedy zahrmi, poriadne tepla noc.
Vypadol som pekne neskoro lebo ... No slo sa mi dobre tak som neplanovane pridal aj Sitno vdaka comu bol dojazd dna potme. No ten vyslap hore som si neodpustil. A tak isto ma tesi ze zlta TZ na Pocuvadlo je stale zjazdna a stale stoji zato. Podvcer stiham prejst este niekolko oblubenych miest v okoli B. Stiavnice. Potom som sa uz len nechal vlacit Barborkou cez Bansky Studenec do Duboveho, Ostrej Luky az na Pusty hrad nad Zvolenom. Pusty hrad bol naozaj pusty a bol som tam jediny osadnik. Predpoklad pekneho nocneho vyhladu na Zvolen bol spravny. Noc bola tepla az moc. Co sa podpisalo na spanku. Nepridali ani komare ktore stipali celu noc.
Rano som ako tak stihol inverziu. Hned po vychode slnka sa dvihla a hrad zostal zahaleny v hmle. Tak isto aj cela cesta cez Zvolen do Sielnice bola pod mrakom. Co vzhladom na nasledujuce teploty bolo skvele. Stupanie na Skalku bolo trapenie. No bol som, videl som, ide sa dalej. Okolo v.n. Turcek do Skleneho a napravit si chut castou hrebena Ziaru - od Chrenovskych lazov po 4 Chotare. Odtial uz len notoricky znamy navrat domov cez dve sedla. A tu uz pekne vypeka. Vitaj leto.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up