lto pri práci

ok, tak ja ten dnešok trochu rozviniem...
stretli sme sa v hojnom počte 5ks (alan, lto, romanx, ekib a ja) a už počas presunu s náradím na pracovisko sme si užili krupobitie, ktoré nás však nemohlo rozhodiť. najprv sme začali s úpravami výhľadu na tretí kameňolom, kde lto trochu odstaňovalpopadané stromy, ktoré tienili výhľad a potom bol poobzerať diviačie hniezda
my ostatní sme upravovali bývalú húštinku a vylepšovali bývalú kameničku, ktorú zdecimoval johny viper - zhrnli sme okraj, ktorý tam nechal, aby sa na chodníku nedržala voda. potom sme pokračovali ďalej za ustavičného vyhrabávania lístia z chodníka, až sme došli k jame pri veľkej húštine. tu sme nanovo vybudovali chodník tak, aby jamu obchádzal a plynule sa napojil na pôvodný smer. jamu sme aj trochu zasypali vyhrabanou zeminou, ale na tomto mieste bude stále potrebné jazdiť s určitou dávkou opatrnosti, aj keď je to teraz oveľa oveľa lepšie.
potom sme sa presunuli za trávnatú lúku zatiaľ čo roman ostal dočisťovať chodník v húštine. my sme prerobili trasovanie chodníka pri košatom strome, kde sa jazdilo cez no-flow kopček (bývalé malinisko). chodník teraz ide po pôvodnej stope akurát bude potrebné ešte upraviť asi 15 metrový úsek, ktorý sa stratil v tráve a lístí, aby sa plynule napojil na úsek, kde sme naposledy odhádzali veľkú kopu raždia. lto ešte stihol mierne vyhrabať lístie z alternatívnej stopy, ktorá povedie mostíkom cez veľký kmeň buku, ktorý tiež pripravil na pripevnenie spomínaného mostíka. tu sa moja a ekibova účasť skončila a trojica lto-roman-alan ešte ostali vyhrabávať lístie v smere do uhlianky (ako už aj sám napísal).
myslím, že sa dnešok vydaril, počas práce nás minulo aj pár bajkerov, ktorí si trail pochvaľovali (ešte aby nadávali... ). počasie sa vydarilo parádne a chcem samozrejme poďakovať chalanom za námahu.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up