Tatranska magistrala

Vikendik
Prvy den skor statisticky - vlakom do L.Mikulasa - Ziarska chata - chata pod Naruzim (Cervenec) - konecne som si vyslapal Huty - s obedom v Holici - Zuberec - Tatliakova "chata" - nechutny bufet, okolie plne fajciarov - Zuberec - Oblazy - Velke Borove - Pajta noclah.
Vyhlady na kopce (Zapadne a Nizke Tatry) moc neboli. Cely den sa na nich drzala oblacnost. Vsade pomerne dost ludi, lesy nikde. Liptov straca svoje caro. Naopak Pajtu akoby este nikto neobjavil. Cisto, ziadne napisy na hradach. Nikde nikoho. Ani chlpaci ma neprisli pozriet
Druhy den - cervenou TZ do Dolneho Kubina - vyhliadkova jazda, doslova. Dalej to uz az taka sranda nebola - vdaka tazbarom. Ked nie tazbarom tak kravam. Z Istebneho do Zazrivej. zo Zazrivej hore na modru TZ ktora bola z dost velkej casti nezjazdna a miestami by ani gumaky nepomohli. Slusne slova nemam takze dalej zlta neskor zelena a znova modra TZ do Horneho Vadicova. Kotrcina Lucka, Zastranie - cim blizsie k Ziline tym hustejsia "premavka". Stranik som rovno zavrhol. Aj koli ludom ale aj v tom teple po tom prenasani, preskakovani a tlaceni som mal celkom dost. Navyse som stihol takmer prazdny osobak zo ZA do Tr. Teplej.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up