klasicka zvaznica, tu som mohol prist o bajk

Planovany pohodovy vyjazd v Muranskej planine skoncil klasikou /nosi sa a konci potme/.. konecne som si dobre ponosil, uz mi to chybalo . Sice Mavic tretry na to maju asi iny nazor, ale co uz... maju smolu. Jedine co lutujem, ze som si nezobral chranice .. vsak co uz by clovek len mohol cakat na zvaznicovych cyklocestach .. Olympus a jeho nedorobky v podobe nefunkcne stabilizacie mi uz tiez idu pekne na nervy. Dobre im tak, ako skoncili. Aj ked .. kde teraz clovek kupi slusny lahky kompakt s dlhym dosahom .. njn.

Musim ale povedat, ze 3hodiny soferovania rano a po 14hodinach na bajku dalsie 3hodiny naspat, bez nejakeho velkeho oddychu a jedla neni uplne optimalne, ale dobre bolo Parta tiez, aj ked cast osadenstva sa pokusala zdrhnut a dalsia mala namietky voci beznemu postupu pri jazdeni po zvaznici v horsom stave /(c) PaloTT/.

ps: portal stale otravuje zivot s 30s timeoutom .. plus pridrbana zmena v pridavani vyjazdov je dalsi "bonus" .. no len tak dalej, vsak brigadnici urcite koduju ostosest za hrst ryze. Mate super sposob, ako odradit ludi od pouzivania tohto "nedorobku". Tolke roky rokuce takto zahodit , nic z toho. Ale vsak hej, ludia na portali su k prdu, dolezite je, ze niekto nieco pridava, hocico, a kupuje sa.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up