kaplnka na Prislope nad Oscadnicou

3. a posledny den chaty vo Valci, po odchode sme sa presunuli na Kysuce do Zborova nad Bystricou, odkial sme vyrazili na Velku Racu. Kedze nad zjazdovkami nad Oscadnicou bolo o 18tej uz vsetko pozatvarane, tak sme po prichode k autu zhodili predne kolesa, nalozili biky a isli este aspon na zmrzlinu oproti parkovisku do Domcek u Huga.
Po prichode domov som chcel nahodit koleso na bajk, ale nejako som nemohol najst osku. Vtedy sa mi v hlave presne premietlo, ako som zlozil na parkovisku v Zborove koleso, osku polozil na handru na zemi, nalozil bajk, koleso....a osku nechal tam.
Kamarat mi poslal link na Domcek u Huga, ze nech sa im ozvem, mozno ju na tom parkovisku este najdu. Ked som pozrel cenu novej FOX prednej osky ze krasnych 75€, nevahal som a hned na druhy den rano som im pisal. Pani majitelka nemala najmensi problem a isla sa na parkovisko pozriet a osku aj nasla. Pisal som jej, ci by mi ju bola ochotna poslat postou, pricom som jej navrhol dobierku 20€ ako nalezne, ale pani o tom nechcela ani pocut a osku mi poslala v obalke len tak. Tymto sa jej chcem este raz podakovat a preto tu robim aj reklamu pre Domcek u Huga, lebo su to dobri ludia a ak pojdete niekto okolo, urcite sa zastavte na zmrzlinu alebo na kavicku. Ak sa tam este niekedy ocitnem, pre mna je to povinna zastavka

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up