jedno e-cko mame v rodine. preco? lebo partia. len dochodci machruju kam sa na tom vytrepu. teraz trpnem kedy sa niekde zrakvi. lebo - mne sa na tom dobre ide, len tie zjazdy, to sa bojim (musim jej pozriet platnicky po 300km ci tam nejake este ma). e-cko ako mestsky bike a na dochadzanie do prace - super. vsetko ostatne mali zakazat. vsetko ostatne su len trapne vyhovorky. trapne su aj tie dristy elektrickarov - ja som siel len na 10% podpory. vzdy mi nervy cuka ked to pocujem. na co ti je potom ku_va e-cko ked sa predbiehas v tom kto si da nizsiu podporu? tiez nechapem na co su dobre e-skutre v Gaderskej - co z toho ludia maju? naco stym zavadzaju ludom co sa tam prisli poprechadzat po vlastnych nohach. a ktory kkt zacal vyrabat e-kolobezky so sedatkom? to uz co je za pi_nu?
ako napisala fixska " Proste ľudstvo ide do kytek a z toho mi je nanič " - ja by som napisal - ludstvo hnije z vnutra a zaziva.
a velmi ma zaujima ako dopadnu tieto e-vyrobky ked im skonci zivotnost. miliony ton zbytocneho odpadu len aby si prehnita civilizacia vozila rite tam kde ich nikto nepotrebuje a kde so svojim vztahom k prirode akurat tak zavadzaju. amen.

Dovolím si zhrnúť to do jedného obrázku:

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up