misoR asi nesleduješ trh s SC, alebo rôzne dostupné možnosti ako si SC kúpiť u nás, alebo v poľsku, alebo si za smiešny peniaz kúpiť rám a preskladať. Santu poskladáš bez problémov pod 5k, oficiálne kúpiš aj v karbóne pod 5k (https://www.eshop.sportservis.sk/santa-cruz-juliana?sortOrder=0&sortBy=Price&page=7&section=vs-AjaxFilterPart) a podľa mňa väčšina z tých čo stretávame si ho aj tak výhodne kúpila, lebo sú to bajkeri a nie nejakí pózeri. To je tá druhá skupina, ktorú občas vidíš, lebo síce kedysi SC malo cveng, ale kupoval sa asi preto, lebo štýl ... "keď chceš poriadny bajk kámo, máš kopec lóve, tak si určite kúp SC..".
Dnes už SC stretneš na každom rohu pomaly.. niekto to stále berie ako prestíž, ale ja si myslím, že bajker a jeho schopnosti sú to podstatné a nie na čom jazdí..

chodte do riti,,,, fcul som si ho kupil mam ho teda radsej predat??. ..... na Ripmo bola sialena cakacka ..... ale zas, ram vyborny a ked ich je tolko, uz to vypada ze je to jak Kellys, nebudu sa tolko kradnut

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up