snilovske - chleb

tiez obcas porusim pravidla - no v zakazoch sa spravam inak, setrne, nerozryvam radsej potlacim, nechodim tam pravidelne ale velmi zriedka - chapem ochranu prirody, problem nieje v cyklistoch alebo turistoch. ale v tom ze sa pustili do hor nevychovane opice - ludi co k prirode a horam nemaju vztah. boom cyklistiky a hlavne tej e-ckovej prinesie len kopec obmedzeni a ano aj zhorseny stav chodnikov a pod. (vidim aj na Inovci). tam kde sa vybralo par borcov co na to mali najazdene sa dnes dostane takmer ktokolvek. a to mi tiez vadi. s Kralovou som pravdepodobne skoncil aj ked tu znacku nezrusia.
no treba sa pozriet aj na turistov - tam je tiez ten isty problem - velky narast kohokolvek kdekolvek. preplnene utulne, chodniky.... castokrat ludmi co k tomu nemaju vztah. nevedia sa v prirode a k prirode spravat. mozno ten chodnik po skaly vyjazdili na bikoch a mozno ho len vydupali turisti ako v prilozenej fotke na Chleb aj ked pravda bude uprostred.

v nasom okrese nemame ani meter C-ka. na jednej strane je to na hanbu, na druhej - zo skusenosti z jazd po slovensku som rad - tam kde sa vyznaci zaujimava trasa ze zachvilku naval, bordel, zhorseny stav povrchu

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up