La Sportiva Boulder X a Garmont Dragontail MNT sú dosť podobné čo sa týka tvrdosti. Skúšal som obidvoje naraz v septembri. LS ale veru boli o malú trošičku mäkššie, pohodlnejšie, ale zasa Garmonty majú okopovú gumu po celom obvode, viac vydržia. No u mňa vyhrali aj tak Garmonty, obul som jednu takú a jednu takú, a v Garmontoch sa mi lepšie stúpalo "palcom" po malých stupoch čo mali v predajni na skúšanie lezečiek.
A veru sú jak víno, na Vidlový hrebeň boli super, na ferraty budú tiež dobré si myslím, dá sa v nich ustáť fakt malé stupy.
Ešte dodám že na skalách super, ale do lesa ich nenosím, tam sa mi v takých tvrdých nechodí dobre, radšej trailové bežecké mäkšie, ako už bolo spomínané.
A tie LS sú také rozšírenejšie na spodu podrážky, a to sa ohýbalo na tých stupoch. Ale zasa na ferraty by to malo stačiť 😄.
Trochu som sa rozpísal 😄.

Neviem ako ich porovnavas, ale okopovu gumu maju da sa povedat totoznu. Inac tie Dragony su moc tvrde na moje nohy, mam Millet Friction a je to skoro to iste, tie idem dat na bazar kvoli tomu. Ja potrebujem pohodlne boty a na tury chodime tak 2-3x do mesiaca takze podrazku na tych Boulderoch nezoderiem tak rychlo. Na lahke tury mam ako som pisal trailove tenisky.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up