Dakujem, Turbi z Turbike Pezinok, za kvalitny servis kolies, loziska + vycentrovanie

Pustil som sa do kompletneho servisu lozisk po 10.000 km.
Dlho som googlil spravne rozmery lozisk pre Liteville a spol, kedze sa autorizovany servis v blizkom okoli nenachadza a zaroven chcel som obdarit bike co najlepsimi loziskami, nech mam opat dlho pokoj. Vymena lozisk v prednom naboji Tune a v pedaloch Xpedo uz bola nutna, doteraz som menil priebezne len Sram GXP stred a hlavove, to odchadza najviac. V blate jazdim casto, vapkujem setrne no pravidelne.
Samozrejme original naradie nemam, tak som musel poprosit o asistenciu mudrejsich a skusenejsich. Najviac sme sa vytrapili pri ihlickovom lozisku na tlmici, ostatne slo relativne v pohode, az ked sme pochopili, ako na to. (Youtube je uzasny v tom, ze tam chalosom ide vsetko tak lahko, kedze to asi pred minutou namontovali, realita je casto dost odlisna.)
Zaujali ma priebezne mazatelne loziska, ktore pouziva LV, z jednej strany otvorene a cez sroub moznost vnutornej aplikacie vazeliny priamo do loziska, bez nutnosti demontaze. Sice to manual uvadza, nikdy som to neskusal a nevedel som si to predstavit, az po demontazi. Napriek tomu si myslim, ze uzavrety system je lepsi.
Menil som komplet loziska ramu a tlmica, stredove, hlavove, pedale, rolnicky kcnc.
Loziska som kupoval: kugellager-shop.net a syntace.de

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up