Ahoj Broke Mám 2 malých špuntov tak to jazdenie je také, aké je. Chcem ešte dať spodnú časť bajku do ochrannej fólie a potom sa pustím na traily Zatiaľ nahodené doplnky, bezduše, sedlo, gripy a fitlock fľaša Ja som s bajkom na hraničnej hodnote 140-145 čiže u mňa dostávajú všetky brzdy záhul a na 229" to bude logicky ešte horšie, preto asi našporím a pôjdem do niečoho fakt silného ) magura mt7 a podobne. Shimano xt som mal tiež, majú mohutný nástup a mohutne vädnú + majú nulovú moduláciu. Som rád če tá páčka sedlovky je podobná, aspoň viem že je to jednoducho fakt s ktorým sa budem musieť zmieriť. na tú baterku odporúčam skutočne dobrý vak, napr Amplifi E track 23 je na to idálny, ktorý mám, zatiaľ som načisto vykrvácal s bajkom, tak baterku moment neriešim a popri 2 deťoch o tak dlhých výletoch nebudem uvažovať
Thule som používal doteraz a bez problémov, a to mal starý cube reach 420 a tento má v L verzii 490. Čo môže byť problém, že sa thule predná sedačka uchycuje o hlavovú trubku, ktorá má pri enduro bajkoch dost predkopnutý uhol + samotná sedačka ide jemne do ležma, toto treba vyslovene vyskúšať aby drobec neležal príliž dozadu.

u Macride sa bojím príliž skoseného uhla medzi najnižším bodom podložky pod predstavcom a uchytenia sedlovky, aby v tom konskom sedle nepadal príliž dozadu a nemal zo zadu žiadnu oporu. shotgun sa dá dať do roviny no sedlo nieje až ta stabilné. možno nakoniec kúpim aj macride, shotgun z číny je už na ceste.

tak či tak, tú prednú sedačku či už thule alebo inú skús a choď do toho, najlepšie investované peniaze sú do detí.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up