No tak dnes som nahodil svoj prvý bezdušák zároveň aj s insertom. Ak to do rána nesfúkne tak by som predné koleso zatiaľ považoval za malý zázrak.
Plášť aj s insertom som nahodil bez montpák! a mydlovej vody. Pätky a ráfik som prebehol vlhčenou utierkou aby som odstránil prach. Chcelo to trochu krútenia stláčania a rosy na čele. Asi sa mi muselo náramne dariť pretože bez montpáky som to minule nenahodil ani s dušou. Chvíľku mi trvalo kým som prišiel na ten správny grif ale inak som to nahodil asi v štandardnom čase +/- 3-4 minutky dumania ako na to. Nechcem to zakríknuť tak počkám do rána ako bude držať a zajtra je na programe zadné koleso Inak pätky som nahodil s lidl pumpou aj cez jadro ventilu pretože bez neho mi to ufukovalo okolo hubice pumpy. Hadičku som nenašiel tak som na naliatie tmelu použil prvé čo som našiel a striekačkou tade nalial dva poldecáky tmelu Tmel sa inak nikde neukázal okrem jedného miesta kde asi zalepil malý defekt z minulosti.
Nárast hmotnosti kolesa oproti štandardu 29gramov. To je na setup - bezušový ventil, deci tmelu + insert pre mňa výborná hodnota (páska tam už bola predtým). Ďalšie skúsenosti s nahadzovaním teda pridám dúfam zajtra. Koleso bez tlaku pred nafúkaním vyzeralo, že by sa na tom núdzovo fakt dalo dakam aj dôjsť. Opora bočnice inak fakt brutálna, celkovo to koleso pôsobí thušie. Dojmy hľadanie správneho tlaku a pocity z jazdy žiaľ až po veľkej noci.
Len otázka. Stačí jedno deci tmelu? Či tam ešte zajtra šupnem za jeden poldecák?
Ďalšia otázka smeruje k príspevku nadomnou - umožňuje ten tubolight insert dolievanie tmelu cez ventil? Alebo by sa asi nedostal kam treba?

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up