Dík chlapi za reakcie,
Mne išlo v podstate o to, že tak ako je to v červenom krúžku je napletené koleso a ja by som chcel koleso prerobiť tak ako je to v zelenom krúžku. A to ma zaujímalo, že či také riešenie niekto používa a má dostatočnú tuhosť ?
To riešenie s tými deformovanými špicami nie je na nakopanie do zadku, lebo kolesá tak prídu aj z továrne vypletené. Mňa len zaujíma prečo to tak robia, lebo to vyzerá otrasne a hlavne to nerovnomerne doťahuje špice ako keď špice idú priamo bez trenia medzi sebou.

Ale keby mi tu niekto napísal, že to pridáva 30% tuhosti, tak kašlem na to a vymením len niple za SQUOROX od DTswiss, ktoré majú guľovú dosadaciu plochu a mali by lepšie roznášať to pokrivenie, ktoré vychádza príruby náboja.

Ako hovorím originál koleso Roval Control zo straightpull špicami má výplet tak ako ho chcem ja prerobiť a špice sa v krížení nedotýkajú. okrem toho kolesá roval majú vpredu na polovici kolesa radiálny výplet a to koleso bolo pôvodne tuhšie ako po prepletení na tento 2 krá krížený výplet. Dokonca pôvodné špice boli 2-1,4-2 a teraz mám 2-1,8-2 a koleso je omnoho mäkšie - až nejazditeľné.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up