ptr078 neviem kde nachadzas tu regresiu voci traveniu casu s detmi, ale najcastejsie je to tak ze kolko casu a energie do aktivit s detmi vlozis, tolko sa ti ich vrati.
Pokial dieta nie je vyslovene averzne voci sedacke ci voziku, nevidim dovod preco by nemalo ako rocne jazdit s rodicom?
Kolko tych deti si na sedacke a voziku odjazdil ?
Môj drobec zacal somnou jazdit v 13 mesiacoch zacali sme po sidlisku po 2 tyzdnoch uz dlhsie vylety v ramci mesta a v 1,5 roku sme uz jazdili cyklochodniky a traily.
Pokial je dieta zdrave, vie udrzat chrbat rovno pri sedeni a bavi ho to, neviem preco by som v tom mal prestat.
Nakolko sa hokej nehra a plno spoluhracov ma deti v rovnakom veku, napodobne chceli s nami jazdit. U niektorych nastal problem ze boli prilis navyknuty travit vsetok cas s mamou a problem nebol jazdit na bajku, ale travit cas inak ako s mamou

Minulú sezónu vyzeral náš denný program asi tak, že som bol v práci, malý sa zobudil, dal si na hlavu prilbu a nebol ochotný sa ani najest, kym sa neslo na bycikel.
Niekedy naznacil ze nechce na bicykel, ale hrať hokej, co bolo ale minimum krát a ver mi ako byvaleho hokejistu ma do toslova deptalo. Minulý rok najazdil cez 800 km v sedačke, asfalty,spevnené plochy, lesne cestičky a modre traily. Zdá sa ti podľa fotkiek že je neštastný, alebo ho to nebavilo?

Momentálne vie v 2,5r základy korčulovania, hraje hokej, futbal, na odrazadle jazdi ako blazon a postupne ho vysadzame a ideme do bicykla.

na ihrisku vidime rodicov ktory jednoducho travili s detmi menej casu a ucia sa odznova, est raz zopakujem jednu vec cas straveny s detmi je najlepsie investovany cas v zivote.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up