Pred rokom, alebo dvoma som sa vydal skúmať tú zvážnicu vedúcu smerom k záhradám nad tunelom, bola ku koncu zarastená a zdala sa mi nepriechodná. Vďaka Gejzovi som sa tam ešte vrátil a prešiel som aj ten záver v sedle až na posledný krátky úsek pred chatami. Neboli listy na mladine, ktorou je zarastená cesta, tak sa dalo. Nabudúce asi vezmem záhradné nožnice, škoda by bolo tej cesty.

Ešte raz vďaka Gejzovi. Už nemusím z rúbaniska šlapať hore ku krížu vysoko nad najvyššími záhradami.

Laco
zaujima ma kedy niekto z vas siel naposledy po spominanom chodnicku. v piatok som to skusil, do lesa som odbocil tesne pod nadrzou na uzitkovu vodu na konci chatiek. teda chodnik nebolo vidno, len naznak tak som sa zacal predierat. po chvili som uz musel zosadnut a bol velky problem vobec pretlacit bajk cez tu hustavu. za odmenu som si odniesol jedneho kliesta.
aj by som otocil v domneni, ze som netrafil, ale pesnik bol vydupany - zarasteny az tak od polmetra vyssie krovim a stromcekami z oboch stran. trafil som vami spominany chodnik? po 15min tlaceni som presiel uz na nejaku zvaznicu (na satelitnej snimke je vidno otocisko) a odtial som uz videl stopu nejakeho mne podobneho bajkera.
ak chodievate od sudkov do druzstevnej (resp. naopak) tak asi vyuzivate zeleznicny most, ale ja by som sa mu rad vyhol. ak mi potvdite, ze som trafil chodnik, ktory ste spominali, tak by som sa aj pustil do jeho ocistenia. mohla by to byt tiez rozumna varianta ako sa dostat do sokola na tu cyklisticku trasu smerom na kralovu studnu.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up