Priatelia, stalo sa vam, ze by ste kupili fejkove Shimano kotuce v sk webshope ? Nechcem pisat aky (nebolo to tu), zatial boli ku mne ferovi a je mozne ze boli oklamani aj oni, pripadne ja si myslim blbost.

Kupil som SLXovy kotuc Shimano SM-RT76-S (to S = 160 mm).
Uz na fotke tu ( https://bike.shimano.com/en-EU/product/component/slx-m7000/SM-RT76.html ) je vidiet, ze je to rezany kotuc. Rovnako ako nizsia rada SM-RT66. Ale ten SM-RT-66 som mal doma starsi.
Ked som to vybalil, velmi som si to nevsimal. Ale ked som ho namontoval na koleso a hodinu nevedel nastavit prasa aby nesuchal, tak som bol uz na prasky. Zdal sa mi trochu skruteny, ale to by este prasa zvladlo ale ram mam tak, ze som uz adapter nevedel pritlacit blizsie ku kolesu. A vyzera, ze ten kotuc je o par desatin blizsie ku kolesu ako original co som mal.
Ked som uz nevedel kam z konopi, tak som tam nahodil skoro novy SM-RT-66 co som mal a nastavil prasa za minutu. Podla mna je ten kotuc bud zmatok (nepravdepodobne), fejk, alebo Shimano zmenilo vyrobu.
Okrem toho ma inak vyrazene/zobrazene cisla ako na obrazku a kotuc MADE in CHINA a nie JAPAN. Tak sa chcem spytat - nezmenilo Shimano vyrobu ? Neviete nieco o tom ?

Takto vyzera ten kotuc:
20210516_104853.jpg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up