Tribec
som bol Lubikovi trosku povymetat rajon
vraj je tam celkom sucho tak som pomenil plany a napadol ma Tribec. hned z rana to bolo trosku zhurta - medzi BN a PE brodenie po clenky v bahne. bohuzial to predomnou prebehla v3s. potom este jeden potok si zmyslel ze potecie po ceste - za Brodzanmi k chate ondrej a ocividne nikomu nevadi ze ju krasne vymyva. ale najlepsie cakalo neskor.
IMG_8339.JPG
IMG_8340.JPG
IMG_8341.JPG
IMG_8349.JPG
Hrusov sa nedal obist - je tam viac lesenia ako na mojej bytovke a hrad krasne kazdym rokom rastie. dnu som nesiel - ocakaval som este prekvapenia v lesoch, tak som siel rovno dalej.
IMG_8353.JPGIMG_8356.JPG
Hned pod Hrusovom na cervenej TZ Niagara takze nasledovalo preskakovanie potoka, brodenie zihlavou a bazinami. cesta dalej po Breziny bola znacne rozmocena - ale neslo tadial nic motorove tak sa to dalo v poho prejst.
IMG_8359.JPGIMG_8361.JPGIMG_8363.JPG
Za nadrzou Zikava v lese ok no rola aj so znackou rozorana.
IMG_8364.JPG
Vlci kut - Zlatno tiez dost mokro - hlavne 400m po poli - len zabudli napisat ze po ryzovom za sucha a bez orby je ale cervena TZ od Hrusova po Zlatno velmi pekne XC-ko.
IMG_8369.JPG
Vyslap zo Zlatna na Tribec po cestach v pohode. len v mieste kde cesta skonci je v mape c-cko ktore obchadza vrchol a napoji sa na modru TZ - tak to je len v mape. vonku nieje nic - ani naznak. skusal som hladat no nakoniec som to vytlacil hore lesom - to som mohol rovno po cervenej. celkovo v okoli tribca je v mape snad kazda cesta c-cko no vonku budete znacky hladat marne (okrem tych hlavnych).
IMG_8376.JPGIMG_8378.JPGIMG_8379.JPG
Na vrchole okrem hlucnych ludi, cigaretoveho dymu bola akurat tak zima. tak zapinam zips a idem si prejst trosku toho Tribecskeho endurka z Tribca po Trojchotar je to parada. krasny kusok hrebena ktory sa da zvladnut aj na XC (nie zaciatocnici).
IMG_8382.JPGIMG_8383.JPG
Dalej uz po Tribecskych zvazniciach az nad Skycov a na jednej vyhliadke z ktorej nebolo nic vidiet kratky obedik na vyhriatom kameni.
IMG_8386.JPGIMG_8394.JPG
Este mala zachadzka na Vapenny vrch na rozhladnu - v polke kopca je tabula so zakazom cyklistov. co som nepochopil lebo z hora dole idu dake traily Videl som - stacilo.
IMG_8396.JPGIMG_8399.JPG
Dolu Dlhou dolinou hore Uhrovskou na Vrchhoru a odtial Michalov vrch - ten je paradny, hlavne tam nikoho nebolo.
IMG_8409.JPG
Z Michalovho do Brodzian este cez jednu novu rozhladnu Chotenovec. vsade same single - Xc-karske porno - len bacha na motorkarov.
IMG_8417.JPGIMG_8418.JPGIMG_8425.JPGIMG_8427.JPG
Dokonca som nezmokol
IMG_8432.JPG
trasa hir : (nabuduce sa budu doladovat detaily )
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/635589/bicykel-morning-ride.html

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up