3 € motyčka na "okopávanie trailu" z Hornbachu

Chlapi, včera poobede som sa po dlhom čase vybral na trail vyzbrojený malou záhradkárskou motičkou na okopávanie, ktoru maju v Hornbachu za 3€, a prešiel som celu trail od Veroniky po malý Slavín kde som sa navečeral. A motička je to veru šikovná, odporúčam Vám ju do výbavy. Krpatá, pevná, kope výborne, skladná je. Len ku koncu som ju už pouzival obojrucne bo mi prava ruka odisla.

A čo som porobil?
1. Pršalo a tak som na celom traile miesta s vodou vyspádoval a odvodnil
2. Ponaprával rozryte nájazdy na všetkych úsekoch, hlavne ten na mostik pri ceste na Kačín
3. Na čistinke na 2. useku som vyťal malinčie čo mi hánky dorantalo.
4. Na 3. useku som prepílil CCCP pílkou spadnutý 8cm buk, kopec konárov poodhadzoval.
5. Na neviem ktorom useku som som sprejazdnil cerstvú vývrať priamo na traile.
6. Kde sa dalo som vysekal prhľavu, aby tam nezačali chodiť dochodcovia reumatici na kúry

Koho som na traile stretol?
Za 6hodín len 2 bikerov, jedneho anglicana, ktoremu dazd robil evidentnu radost, a na tretom useku okolo prefrcal nejaky fullac, tusim biela prilba, ani neodzdravil, a okolo obory na 3. useku jednu srnku.

Je trail zjazdny?
Aj napriek dazdu vcera i v predchadzajucich dnoch je trail este pekne zjazdny, voda z neho odteka, zem je v hlbke 10cm este sucha. Pre mna nezjazdne miesto je ta obrovska korenova sustava na prvom useku, to by som najskor poriesil, bo sa to tam cele šuruje dolu, a druhym je ten jarok na 3. useku kde sa chystame dat mostik. Inac naozaj pohoda a pekne jazdenie. Asi aj tym, ze drevorubaci maju pauzu.

Značenie
Značenie je dostačujúce, vedie bikera vcas na odbočky, na 3. úseku, kde som minule bludil som isiel naistotu vdaka znaceniu. Isiel som ale zdola nahor, neviem ako je to opacne. A hlavne chcem pochvalit chlapov co robili obchadzku posedu, pretoze som si ani nevsimol kedy zacala obchadzka. Tak dobre je to uz vyjazdene a zabarikadovane. Ak niekto pojde okolo posedu tak jedine umyselne.

Suma sumarum
Trvalo mi 6 hodín kým som prešiel celý trail od Veroniky po Malý Slavín, a po príchode domom zase 6 hodín pranie, umytie a rozborka-zborka biku i seba. Dakujem trailu za krásnu psychohygienu.

Toť vsjo.

Miro

P1220730.JPG

P1220726.JPG

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up