Čaute,
posielam zopár fotiek, no dobre, trochu viac ako obvykle, z minulotýždňovej dovolenky v Tirolsku.
Za 5 dní sme pojazdili:
- Sölden
- Sölden
- Serfaus - Fiss - Ladis bikepark
- 3-Länder Enduro Trails na území Rakúska, Talianska a Švajčiarska 🙂 - toto bol za mňa highlight výletu, a najlepší pojazd v živote.
- Serfaus - Fiss - Ladis traily po okolitých kopcoch + bikepark

Fotili sme skôr tie panoramatické ľahké úseky, v Taliansku boli nádherné koreňovo-kamenisté traily (hádam milión koreňov museli tlmiče požuť 😃 ), ale to sa nikomu nechcelo fotiť, lebo sme si to dolu kopcom užívali.

- Bikepark Sölden bol pre nás všetkých dosť sklamanie, keďže obtiažnosť trailov bola nízka a traily rozťahané na štýl rovina traverz, 180 točka, rovina traverz, 180 točka. Zopakuj tisíc krát.
Fernar trail a Nene trail to vyvážili, tie boli pekné.

- Bikepark Serfaus - Fiss - Ladis pekné jazdeníčko. Na to že to je jednolanovkový bikepark tak je mega úžasný. Ja som jazdil len "DH-čkové" trate, Downhill, Hill Bill a ľahší Supernatural. Tie boli veľmi pekné. Chalani si pochvaľovali freeride trať. Posledná piata trať je flowtrail, tu si nájde každý to svoje.

- Serfaus - Fiss - Ladis traily po okolitých kopcoch boli typu ako Sölden, skôr som čakal technickejšie "turistické" chodníky. Ale ako výlet po kopcoch pekné.

- 3-Länder Enduro Trails / Nauders / Reschen Pass mega úžasné, zo začiatku výhľadové turistické chodníčky, a neskôr nekompromisné enduro, Haideralm Trail určite najlepší trail aký som kedy šiel. 3,2km/650m⬇️ a celé po koreňoch. Pekné technické, nie extra ťažké. Nad Reschensee boli aj obyčajné modré traverzové traily veľmi pekné, extra koreňové, u nás by to bolo určite black diamond 😄.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Foto na mape

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up