Kanada

caute znalci. je tato trasa ok, alebo by bolo lepsie sa niecomu vyhnut? napr. tazba na trase...
Ladce - Butkov - Kanada - Kos. Podhradie - Kopec - Homolka - s. Trtavka - Baske - Klepac - Tr. Tepla

No tak sme si trasu v piatok presli a bolo to super, krasne prostredie, vyhlady, teren miestami celkom narocny. Trasu mam vo vyjazdoch.
Jaiub
Po Kanade sme vystupali do toho sedla Prevrat, ale nasledne sme z tvojej trasy zisli a trail sme netrafili, skoda.
Z Baske sme isli nadol modrou, pekny zjazd, ale priznam sa, ze som minimalne polovicu tych switchbackov nedal. Asi najma kvoli tomu, ze hned v prvom, ako som si chcel odhodit zadne koleso, tak mi predne, na ktorom som stal, na sypkom povrchu uslo a uz som letel, nastastie bez zraneni, ale v hlave uz strach a respekt zostal, tak som zvysok siel uz trochu priposrato Switchbacky z Klepaca uz boli v pohode, ale tie su ovela lahsie.
Cez Kopec sme nakoniec nesli, pouzili sme tip na trasu od PatrikLA a pri horarni Hubert sme odbocili na makadamovu zvaznicu, po ktorej sme sa dostali kusok pod modru/cervenu znacku pod Vapecom. Zaver na znacenu trasu sme museli vytlacit. Potom po modrej na Homolku to bola taka cykloturistika Prostredie paradne, krasne vyhlady a super useky, ale miestami aj tlacenie. Osobne nie som az taky privrzenec cykloturistiky v narocnom terene a ked som na bajku, tak ho skratka nerad tlacim a nosim, ale tie vyhlady mi vsetko vynahradili. Druhykrat by som ale radsej ten usek Srvatkova luka - chata Homolka obisiel.
Dalej na Baske sme isli tou obchadzkou modrej, co tu postol mars. Vsetko zjazdne.
V useku stupania pred Machnacom sa tahalo drevo a bolo to tam dost sypke, slusna vrstva prachu a hliny. Za mokra urcite odporucam zvolit inu trasu.

tu je link na cely album
https://www.zonerama.com/riso/Album/7462916

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up