Sikelsky jarok

Dnes bolo veru skoda kysnut v praci. Ja som si spravil mensi okruh v Bratislavskom lesoparku a nakukol aj do lokalit kde som este nebol. Vyrazal som z Race, odkial som sa po Horskej presunul na Koziarku, hore do Karpat som siel popri potoku Drienovka, potom popod Kamzik k Vydrici. Pred odbockou na Kacin som odbocil dolava preskumat Sikelsky jarok. Ten bol z vacsej casti prejazdny, len sem-tam bolo treba podliezat/nadliezat kmene popadanych stromov. Nasiel som v nom aj rozpadnutu tabulu z naucneho chodnika. Nejaky pozostatok realneho naucneho chodnika alebo sa niekto zbavil odpadu ?
Dalej som pokracoval cez Hlboky jarok do Kacinskej doliny, opat hore na Nad Zeleznou studnickou, a k potoku Drienova draha, ktory tecie celkom peknou dolinou. Skoda, ze tadial nevedie nejaka znacena trasa.
Od konca potoku Drienova draha som opat siel hore po Drienovskej hrebenovke, potom od Kacina k Malemu Slavinu pozriet autobusovu zastavku, dalej na Vypalenisko. Malu a Velku Banu , okolo pramena Senkarka, a nakoniec dolu k vinohradom Fajdlberg.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up