Pri potoku Javornik

Dnes som bol skusit zjazdost lesnej cesty popri Fanglovskom potoku a potoku Javornik, vyjst na Velky Javornik z JV strany a pozriet sa aj pod Maly Javornik.
Trasa viedla z Race cez vinohrady, popri Fanglovskemu potoku, od altanku po zltej TZT smer Sv. Jur az po razcestie Dusicky pri ktorom som odbocil dolava v smere na Velky Javornik, z vrcholu som pokracoval peso popod radiolokator po severnej strane, potom pod Maly Javornik, od neho povedla Brezovej luky, popri potoku Javornik, popod Vajnorsku horu do Vajnorskej doliny, a odtial do Race.
Lesna cesta popri Fanglovskom potoku je az po razcestie v zavere doliny zjazdna. Chodnik v smere dolava posobil nezjazdne, tak som sa vybral doprava, ktory sice tiez nebol zjazdny, ale aspon k najblizsej zjazdnej lesnej ceste to nebolo daleko.
Popri potoku Javornik som uz raz siel v smere od Vajnorskej doliny. Tentoraz som chcel lesnu cestu popri nom zist z vrchu a po celej dlzke. Zial kvoli bodlavej ostruzinovej bariere (na mapke vykrizkovana) , som opat musel pokracovat do Vajnorskej doliny.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up