kamos ma dva tyzdne novu sluzobnu oktaviu. vo stvrtok sme odparkovali auto pred domom a bajkovali do nedele. ked sme chceli balit po akcii veci do auta nevedel ho otvorit. ked sme ho otvorili, tak nevedel nastartovat. nemal v aute nic zapnute po tu dobu. svetla - to snad ani nejde nechat zapnute = by sme videli, že sa svieti do okien domu. bateria 0V. najskor musela byt asi 30min "obzivnuta" cez startovacie kable a az potom to islo nakoniec nastartovat. kamosov kolega fasoval tiez tu samu oktaviu a jemu sa to stalo uz 3x za mesiac. najhorsie je, ze ak zaparkujes predkom pri stene alebo v garazi ,tak neuvolnis ani elektricku brzdu a nevytlacis auto von z garaze.

no a mne (ne)funguje na tom tourane este easy open. cez kluc jeden z 10tich pokusov a podkopnutim mozno každy piaty pokus....a ked si vyberiem ako zdroj prehravania hudby USB, tak sa mi coraz castejsie sam po novom zapnuti radia vracia playback na abecedne prvy album v zozname..

Bitova rychlost: Nedostupná = len taketo prehrava myslim (zatial co som kontroloval cca 15 albumov)
EDIT: ci na to nema nahodou vplyv aj generacia ID tag ? (aby taketo veci clovek riesil u auta uvedeneho na trh v r. 2017 ?)

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up