Pri obore nad hradom Červený Kameň

Odviezol som sa autom na hrad Červený Kameň, odtiaľ som pokračoval cez Papierničku, r. Fúgelku na Hubálovú. Nepamätám si, že by som bol niekedy pri nádrži Vývrat, rozhodol som sa ísť tam. V klesaní po asfaltovej ceste z Hubálovej na Vývrat sú pekné skalné útvary, je ich dobre vidieť pre spadnuté lístie zo stromov. Nezastavoval som kvôli foteniu, bolo dosť chladno a pri klesaní som sa nevedel zohriať. Pri v. n. Vývrat som pozrel do mapy a zistil som, že pri Rohožníku je ďalšia vodná nádrž Slaniská (na mieste bol názov Konopiská). Nazad som sa vracal po modrej TZ popod kameňolom na s. Skalka, Sklenú hutu a na hrad Červený Kameň. Počasie dnes bolo krásne, modrá obloha, len už chladnejšie - priemerná teplota 2,4 °C.

Cestou nazad autom domov mi pred Borovou skrížilo cestu asi 6 ks vysokej, vyplašil ich traktor. Videl som ich zdiaľky, mal som dosť času na reakciu, takže nikto neutrpel ujmu.

marvel98 nestretával som Ťa náhodou v stúpaní na modrej TZ? Išiel si smerom k s. Skalka. Ja som išiel smerom ku Sklenej hute.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up