ta cesticka byvala v lepsom stave, medzi el. vedenim a klatovom na jar robili prerezavku a ked je mokro tak je tam dost bahna tiez su tam kolaje od mechanizmov.
Mozno to tak bolo v jari, teraz sa mi to zdalo super. A mozno si az prilis zhyckany ... ved sme terenni cyklisti a trocha blata nevadi. Na cervenej od Kamenneho Hrba po Bankov bolo vcera ovela viac blata, ako na tejto ceste... (a to som naozaj necakal)

Takze vydarilo sa, cesta preverena...
Cela cesta je zjazdna, velmi pekna, a meni sa na niektorych zarastenejsich usekoch na chodnicek, ktory je ale podla toho ako vyzera dost pouzivany a v pohode prejazdny. Blata minimum (na to ze som tam bol vcera a ptredchadzajuce dni boli dazdive). Na celom useku 2 padnute velke stromy v pohode sa daju preliezt/podliezt. Jediny narocnejsi usek je ten, kde som sa napojil minule - je tam roklina s potokom a usek cesty vyznaceny v cyklomape ktory to ma prejst vobec neexistuje. (alebo som ju nenasiel)
Da sa to prejst dvoma sposobmi: bud po ceste hore az takmer na hlavnu cestu na Basku a po dalsej dole alebo prudko doprava starou vymytou cestou dole k potoku a od neho hore na cestu, kde som sa napojil minule. Je to trocha technicky narocnejsie ale vacsina sa da na biku v oboch smeroch.
Potom uz len jedna rozdvojka cesty kde treba ist vlavo mierne hore. Dalej az po Klatov paradna cesta meniaca sa parkrat na chodnicek.
(fotografie ostali vo fotoaparate takze teraz bez fotodokumentacie)
Myslava_NiznyKlatov.gpxMyslava_NiznyKlatov.jpg

Dalsi tip na podobnu vrstevnicovu cestu/chodnicek je lesom zapadne poza Kostolany nad Hornadom. Siel som ju, ked som testoval nejake zaujimave spojenie zo Sokola na Kavecany.
KostolanyNadHornadom.gpx

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up