Ahojte, až teraz som našiel túto "podskupinu". Pridám sa svojou víkendovou jazdou zo soboty. Jazdím celý rok, takže som zvyknutý na ozaj všeliaké podmienky, no tie v sobotu boli extrémne
Od Železnej Studničky po Kačín ešte relatívne v pohode, miestami ľad, trochu blata. Od Kačína na Malý Slavín pribúdalo blata a následne ma celého mokrého a špinavého pred Malým Slavínom privítal ľad. Vtedy som si povedal, že ďalej to už také zlé nebude, veď som tu bol pred týždňom a už sa to topilo. A tak ma smerom z Malého Slavína na Biely kríž čakal ľad a ťažký sneh Pri váhaní či to neotočiť som si ale povedal, že si to aspoň vyšlapem na Kozí chrbát, čo som po chvíli oľutoval, pretože výjsť v tom ťažkom snehu akýkoľvek stupák bolo utrpenie a smrť v očiach ma zase sprevádzala v každom úseku smerom dole kopcom, pretože bol všade len ľad.
Po výšlape na Kozí chrbát ma zaliala eufória a tak som si to premiérovo namieril na Košarisko a Medené Hámre, kde som z tej nádhery skoro odpadol. Vedel som, že sa tá mizéria oplatí.
Smerom na Biely Kríž a následnou jazdou cez Údolie Vydrice sa mizéria opäť vrátila, ale nakoniec prevážil zážitok z krásnej jazdy, hoci v hrozných podmienkach (pri ktorých som sa ale aspoň mohol prekonať a následne si dopriať psychohygienu sprchovaním bicykla).
Trasa: Dúbravka-Červený Most-Železná studnička-Za Kačínom-Malý Slavín-Pod Bielym Krížom-Kozí chrbát-Košarisko-Medené Hámre-Pod Dračím Hrádkom-Pod Bielym krížom-Údolie Vydrice-Červený Most-Dúbravka.
59,5 km, 1 112 nastúpaných metrov.
Ak by to niekoho zaujímalo, pripájam link na Stravu: https://www.strava.com/activities/6634858944
PS: Ak by sa niekto chcel nabudúce na podobný výjazd pridať tak budem veľmi rád, pretože mne pred časom "vypadol" parťák a niekedyby som išiel rád aj inak ako osamote.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up