Ahojte, bolo treba zabehať novú reťaz, tak som si to dnes v trochu rýchlejšom tempe (v porovnaní s predošlými jazdami) strihol cez Biely Kríž a Kozí chrbát na Somár. Počasie absolútne na jednotku, Somár prázdny, tak som si aj poležal a užíval si slnko.
Dôležitejšie ako výjazd však boli dve skúsenosti, jedna príjemná a druhá menej príjemná.
1. Tá prvá, príjemná- po hodine jazdy som zistil, že som si zabudol dať nabíjať hodinky (trojročné Garmin Fénix 5) a so zhrozením som zistil, že mi ostalo len 9 %. Už som sa rozlúčil s tým, že mi zaznamenajú celú aktivitu, tak ale užijem si to predsa aj bez nich. Nechápem ako, ale vydržali ešte ďalšie viac ako dve hodiny (s GPS trackovaním) a nakoniec som domov prišiel s ešte 3%. Klobúk dole, Garmin.
2. Druhá, nepríjemnejšia. Smerom naspäť nad Bielym krížom na lesnom chodníku, ktorý je zdieľanou cyklotrasou a turistickým chodníkom, som išiel normálnym tempom, oproti turisti tak som ako vždy trochu pribrzdil a prešiel na opačnú stranu chodníku, robím to tak vždy, veď predsa treba byť ohľaduplný. A v tom pánko turista na mňa zvrieskne "ZMIZNI!". Dúfam, že to urobí aj nabudúce, aspoň si trochu uľavím z pracovnej frustrácie
Ešte info- na začiatku Cerovej dráhy pri Drieňovci je v strede cesty mŕtva srnka, tak opatrne hlavne smerom dole.

57 km, 1 069 m https://www.strava.com/activities/6884880601

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up