Idem si po radu. Mám Giant XTC SLR, sú tam kľuky Praxis Cadet M24. Za jedno, plánujem vymeniť prevodník za 32z, celkom mi tiež nesedí dĺžka kľúk 175 a preto by snáď bolo vhodné vymeniť aj tie. Celkom mi vychádzajú z toho kľuky Sh SLX. Akurát sa robia klasiky SLX FC-M7100-1, boost SLX FC-M7120-1 a super boost SLX FC-M7130-1. Ktoré potrebujem? A potrebujem meniť aj stredové zloženie? Ako je to “kvalitou” oproti Praxisu (tú značku vôbec neviem zaradiť)?

Za druhé, Giant to úplne asi nevychytal, alebo sa zošli tolerancie alebo čo, no od kúpy padala reťaz z prevodníka po zaradení najľahšieho 51z prevodu. Našťastie predajca pri garančke vymenil prevodník za offsetový a je to OK. Každopádne, reťaz je stále v rovine niekde na 5-tom prevode zdola (čo som čítal, lepšie je keď je vyššie), a teda prevodník treba s ešte väčším offsetom? Pripájam foto, ako to bolo pred zmenou prevodníka. U prevodníka ostanem, ako je to s Garbarukom? Výdrž bude obdobná ako na SLX-e? Viem, že majú nejaký pohyblivý offset…

Posledná vec, na 4-5 prevode zdola celkom cinká reťaz (KMC tam je z “výroby”), občas dokonca akoby to chcelo preradiť (a raz aj preradilo na ťažšie a hneď sa vrátilo), zlé nastavené? Lebo robilo to veľkom, po garančke výrazne zlepšenie. Môže pomôcť nasadenie Sh reťaze?

Asi moc otázok, ale nechce sa mi úplne každú jednu vec riešiť v inom vlákne, a žiadne lepšie ako toto som nenašiel.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up