Tak poviem, že buď d*be soudruhom z Garminu abo mne niečo uniká. Možno mi veľa uniká.

Čakanie na GPS
Sedím pri raňajkách a párujem hodinky s telefónom. Appka zapnutá, páruje sa, páruje. Ani neviem presne kedy hotovo, ale budiž, berme, že je spárované. Potom iniciujem hľadanie GPS. Hľadá. Hľadá. Zhasne. Oživujem, aby znova hľadal, tak hľadá. Prd nájde. Vychádzam z domu dopraviť sa autom k trailu. Už som na mieste a zas dám hľadať. Nič. Furt sa vracia na hlavné “menu“ (viď biely obrázok) a spustiť meranie "aktivity" nedovolí. Tak nas*atý začínam jazdu. Po pár km sa spamätá a nájde. Môžem spustiť meranie, ale os*ať takýto biznis, keďže opakovane som už toto zažil.

Horný gombík
Ten je úplne toxický. Počas “aktivity“ ani nedotýkať!!! Stlačíš, odblokuje sa zamknutie a hneď j*b, bez varovania zastaví meranie. Niekoľkohodinové úsilie v p- - -. Mohol by sa aspoň opýtať či naozaj YES/NO, ako pri bársjakej inej chobotine, ale on rovno zastaví. Inokedy keď práve chceš zastaviť meranie (ktoré jaksi beží v pozadí), hádže ťa furt iba do hlavného “menu”, takže nezastavíš meranie. Musí oné.

Dolný gombík
Toxický. Chceš počas merania ”aktivity” len skontrolovať tu-a-tam nejakú veličinu – ujdenú celkovú vzdialenosť alebo tep alebo hocičo. Tak stlačíš, a on jak besný furt spúšťa merania priebežných Laps. Zase bez opýtania. Hej, to občas treba, ale ja tam mám na konci dňa trasu rozkúskovanú na 10 zbytočných Laps iba preto, že chcem občas nazrieť do nejakej priebežnej štatistiky počas výkonu. Napríklad len počas výkonu pozrieť presný čas – aj k tomu treba najprv stlačiť gombík a potom slajdovať doprava, a pritom by to mohol byť prvý údaj čo naskočí po zobudení zo standby (samozrejme, nepotrebujem, aby obrazovka s presným časom svietila non-stop, i keď sa to dá iste nastaviť...).

Pozn.: Iné gombíky nie sú
Pozn. 2: Snáď tam je dáka možnosť personalizácie oboch gombíkov. Snáď. Ale potreboval som jaksi ventilovať svoje začiatočnícke trable

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up