Spominana zlta znacka v Narodnom parku Slovensky Kras od Horneho lesa...

Vcera som bol pozriet jeden z nasich narodnych parkov... Naplanoval som trasu (podakovanie prispievatelom do tohto fora, najma Lacovi ) ktora mi na konci sezony akosi dobre neurobila - som myslel, ze zdochnem pri vyslape z Bane Lucia pod Biely kamen (700 vyskovych metrov), a pritom taka prijemna cesta to je, ziadne extremne stupania. Kazdu chvilu som oddychoval, takze casy v GPX si nevsimajte a priemernu rychlost v danom useku nerieste. (ale ten Lesny cintorin a "open" kolkarska draha v style filmu "Nevera po slovensky" v Bani Lucia boli zaujimave )
2010-11-17T05_3.zipprofil.jpg
Na uvod nudny asfalt do sedla pod Kobylou horou ale dalej to uz nemalo chybu. Vlastne dve male chybicky predsa:
1. Modra znacka z Jasova k rybniku za zamknutou branou - obisiel som cez ten penzion nalavo od brany
2. Aktivity drevorubacov v narodnom parku, kde je ako som si vsimol podla navstevneho poriadku NP Slovensky kras jazda na bicykli takmer vsade zakazana. Povolene su len useky klasickych hradskych ciest. Prejdi na Mapu c. 5, a uvidis co je oficialne povolene Zlta znacka od Horneho lesa k Teplickemu lesu totalne zmasakrovana, rovnako vyzerala aj cesta smerom k Ladislavovej vyvieracke aj cesta smerom na Hacavu. Tak nech mi niekto este hovori, ze tam nemam na bicykli co hladat.

V Idciaskom sedle opalovacia pauza, teplo ako v lete... od Lajosky naroda ako na Vaclavaku a aj ked som mal konecne full nedal sa vyuzit naplno co mi je trocha luto, pretoze ked som tam jazdil na hardtaile stale som snival priniest si sem raz full... Zabudol som, ze volno nemam na statny sviatok len ja.
Este upozornim na usek za Kamennym hrbom ktory som nesiel po cervenej ale po chodnicku vlavo (vlavo v smere od Jahodnej na Bankov) - lesnici tam nechali zopar odkazov vo forme konarov na chodniku po tazbe. Odpratat ich teda mohli.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up