Ďalšia z lúk v MK.

Keď som bol naposledy v Malých Karpatoch (pred 2,5 týždňom), tak som mal len jeden cieľ, komplet prejazd Malých Karpát, z Nového Mesta nad Váhom až do Bratislavy. Tento raz som nemal také extrémne ciele. Mal som len tri, normálnejšie.
Rosničky avizovali, že by malo dva dni (nedeľa+pondelok) riadne pršať, tak som to chcel ešte využiť a pred dažďami niečo pojazdiť. HA, tento cieľ mi nie až tak vyšiel, resp. predpoveď im nevyšla. Posledné dve hodiny som pekne zmokol. Nepríjemnejšie na daždi ale bolo, že mi v zjazde pár krát na mokrých kameňoch a konároch podkĺzlo predné koleso a takmer som skončil na zemi. Tak som menil trochu plány a od Sološnice volil radšej asfaltový presun do Kuchyne, kde som mal auto.
Druhým cieľom bolo vyšlapať Konské hlavy (0,42km s priemerom 14,9%), čo sa mi podarilo tak na 90%. V tej najstrmšej časti, v hornej polovici, mi podkĺzlo koleso na kameni, samozrejme som stratil hybnosť a musel dať nohu dolu. Preto tých 90%. Aspoň som si overil, že to viem vyšlapať aj na mojich prevodoch (kazeta 11-42).
Tretí cieľom bolo pozrieť Jelenec. Pekné miesto a ako už spomínal Vukie pred časom, z tej lúky poniže je pekný výhľad na časť hrebeňa MK.
Nakoniec to vydalo na takmer 77km a 1800vm.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up