Na Veľké paseky pod Vápennú som neplánoval ísť, ale tak škoda to tu obísť. A oplatilo sa zistiť, v akom je to tu celé stave... V pozitívnom.

Dnes boli veľmi vhodné podmienky na celodenný výjazd po Malých Karpatoch. Vietor neprekážal, sucho, okolo 12°C, voľný čas a hlavne nejaká extra sila sa objavila v nohách, keďže sa kopce šliapali nejako ľahko Síce na jednom úseku pri Havranej skale by som rád prehodil 2 zuby z prevodníka (34) na kazetu (51), ale tak o tom je horská cyklistika. O kopcoch.
Trasa z Rarboku nebola vopred plánovaná, jediné prejazdné body bola Godova skala a hrebeň Orešanských kopcov. Zvyšok podľa chuti.
Ono, ťažko sa mi píše nejaký ďalší popis, nemusím ho písať, ale môžem. Dnes bolo obzvlášť "pekne". Ten pocit navštívenia rôznych zaujímavých malokarpatských lokalít, ich prepojenie do jedného celku, vnímanie obľúbeného okolia. To treba zažiť a hlavne pochopiť... Nejde o kilometre ani výškové metre, nepodstatné, ani výjazdy kade tade po svete. Mne stačia tieto naše mini kopčeky, ktoré sú mi vždy srdcu blízke. A teda raz za čas sa o túto radosť podelím, nie každý všetko pozná a kto chce, inšpiruje sa.
Trasa http://www.cykloserver.cz/f/6a1e298096/

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Foto na mape

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up