zeleznicka:
Chystam sa niekedy preskumat (asi pesi) tu vetvu, co isla z Majdanu pod Certov Zlab. Od asfaltky Jahodnik-Bukova je trasa jasna, ale v okoli Polamaneho som si ziadne stopy nevsimol, pricom popri potoku z Polamaneho smerom na Majdan som raz uz na biku siel (sem tam konar, ale dalo sa prejst, je to taky zabudnuty kut).

Zo severu: Pohodlna lesna cesta su modre bodky. Ostatne sa da prejst/pretlacit (zlte bodky), ale nie je to moc na bikovanie, skor exkurzia po trase. Zrejme niekde v najvyssom bode bola aj vyhybna, lebo v terene je vidno aj stopy trasy smerom na Planinku (cervene bodky). Zrejme pod Planinkou sa to napojilo na usek Dechtice - Dobra Voda. Tento prepoj sa nikde nespomina.

Usek Losonec - Boleraz som chodil po trase z cervenych bodiek. Zo statnej cesty Losonec - Horne Oresany treba na zaciatku stupania kusok za Losoncom odbocit vlavo do lesa na lesnu cestu.
Ale uz som tam par rokov nebol. Ta trasa bola fajn. Uplne prva cast ide chvilu aj po telese zeleznicky. Okolo stoziaru sa ide po modrej znacke. Modra potom isla tak ako su modre bodky, ale tam to tusim bolo orientacne narocnejsie. Z Bolerazu sa da pokracovat po polnej ceste do Dolnych Oresian.


Nejake info sa da najst aj tu:
http://www.zskosariska.edu.sk/zeleznica/

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up