http://www.cyklistidetom.sk/trasa
bol som sa povozit rano 2.30 som uz sedel na biku a tahal na HE stretol som srny co mi preleteli cez cestu..ani ich pocut nebolo.. lisku co v kochanovciach vebehla z dvora.. zajaca macku....to este ok ale tesne pred HE pozeram na budik ..casu kopa tak som spomalil...idem si tichucko..a zrazu tu cosi fuci dupe popri mne...skupinka diviakov po pravici ani nie na dva metre..a teraz co prevod tazky ostal zaradeny..to uz neroztiahnem..brzdit asi tiez nie..cupotali popri mne kludne tak som to nechal tak...isli sme spolu aspon 40m aj som sa s nimi porozpraval a upozornil ich nato ze nemaju behat po ceste aby ich auto nezrazilo..sem tam jedna na mna aj pozrela ze co to trepem...potom uz nasli cestu do krikov...bolo to na tom obluku kde je betonova stena proti zosuvu.
v podstate som nic nefotil..nedalo sa ..bol som v kolone...plan bol ist posledny a sem tam cvaknut okolitu prirodu...domy kostoly ...ale nedalo sa mali za sebou tie doprovodne auta..tak to neslo..nevadi..
aspon som si presiel usek novoveska huta..tu bol dlhy kopcek ale nic moc ..serpentiny slabe...a potom az po gelnicu psychiartia cesta rozbite...ale kedze dole kopcom tak kazdy letel..nesetrili nic ziletky..mne ine neostavalo musel som aj ja..spadol mi mobil rozpadol sa na dva kusy ale prezil to ide.sem tam usek ok.inak bieda.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up