Organizačný oznam:

Po minuloročných a tohtoročných skúsenostiach s počasím na MTB podujatiach sme sa rozhodli nenechať nič na náhodu, preto sme na tento rok pre Vás všetkých zabezpečili veľkokapacitny stan s kapacitou viac ako 800 ľudi. Tak aby sme vedeli poskytnúť Našim účastníkom a návštevníkom pohodlie aj za menej priaznivych poveternostných podmienok.

Z tohto nášho letného FEST stanu sa bude dať pohodlne konzumovať občerstvenie a sledovať zároveň dianie na mieste aj prostredníctvom veľkoplošnej (6x4m) ozvučenej LED steny, čo je naša ďaľšia veľká organizačná NOVINKA!! Na obrazovke budú počas dňa fičat klipy a TV Spoty z našich predošlých Letno/Zimných ročníkov, do ktorých sa decentne zastrihajú reklamné bloky naších partnerov, bez ktorých by sme sa na Vás nevedeli takto kvalitne pripraviť. Táto naša historicky prvá veľkoplošná obrazovka Vám priblíži aj dianie na kaskaderskych rampách kde sa budú "báječne" blázniť VSA XTREME GANG kaskaderi z Českej republiky. No a hlavne v čase príjazdu prvých bajkerov do cieľa bude obraozovka už len NAŽIVO sprostredkovávať dianie našim fanúšikom čo nebudu práve stáť v tesnej blízkosti cieľového oblúku.

Ďalej bude obrazovka približovať divákom naše kultúrne radovánky, zlatým klincom bude určite vystúpenie parádnej kapely PANGEA - THE BEATLES REVIVAL BAND z Českej republiky. Po rockovej kapele ELECTRIC FLASH Vás bude až do plonoci zabávať naš skvelý DJ


Takže nezabudnite spravne doladiť svoje bajky, už sa nám to nezadržateľne, rýchlosťou svetla, blíži a my sa už na Vás veľmi tešíme.


Registracia:
Momentálne sa ešte môžete zaregistrovať do 26.7.(do 24:00) on-line na
našej stránke za 20,- EUR, od 27.7.(od 00:01) a na záver na mieste za 25,-
EUR.

Tu sa môžeš zaregistrovať on-line na naše preteky INTERSPORT Stupava
Trophy 2011:
http://www.stupavskymaraton.sk/#letny-prihlasenie
viac info: http://www.stupavskymaraton.sk/#842

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up