Veľká vďaka Laco, že sa takto delíš s informáciami. A ešte väčšia, že sa snažíš niečo konkrétne vybaviť. Ak si nájdeš čas, tak mám ešte dve otázky na zodpovedanie.
Vukie:
bod 1, Tato alternativa uz je v rieseni... Podarilo sa mi dat dokopy vsetky 3 mestske casti ( DNV, Dubravka, Lamac) a vznikla z toho cyklotrasa: DNV, bunker - Vapencova ul. - popri potoku Mlaka k ceste c. 505 - prechod cez cestu c. 505 ( priechod pre cyklistov z ostrovcekom uprostred a znizenie rychlosti na ceste ) popri ceste k Metru, poza Metro popri potoku smerom na Dubravku - podjazdom na Agatovu ulicu ( naproti Penati ) - po Agatovej ulici - odbocka dolava a popod dialnicu ( miesto, kde je vynechany most pre cetu do Lamaca ) - popri zeleznici na Hodoninsku ulicu, k mostu cez zeleznicu - miestnymi komunikaciami k Ceste na Klanec - tu sa napoji cyklotrasa na jestvujucu siet cyklotras v Malych Karpatoch.
To bol i hlavny ciel tejto cyklotrasy, prepojit novy Cyklomost s Malymi Karpatmi. Zaujíma ma to a tak sa predsalen ešte spýtam: Tá trasa je myslená nejako približne ako som ju načrtol v mape nižšie? Približný časový termín realizácie? Následne ako si písal do Lamača, ale aj ďalej krajom Dúbravky, k škole na Beňovského, zimný štadión a futbalový štadión. Následne cez Líščie údolie ako aj teraz.

minimalne mame na papieri uz obchvat Rohoznika"
a
Ten obchvat Rohoznika je mysleny ako samostatny cyklisticky chodnik. Je to popri tej lesnej ceste , zatial to riesime ako nutne zlo, radsej by som to riesil ako komplet cyklotrasu Zohor - Plavecky Mikulas, ale na to peniaze nikdy nebudu. Na mape som načrtol dve možnosti. Obidve sú nie veľmi vhodné. Neviem totiž akú možnosť obchvatu si myslel ty.
1-tka je lesná cesta, ale pre nákladné autá kameňolomu, je tam zákaz vstupu...
2-ka je asfaltka a potom klesajúca lesná cesta do Sološníckej doliny. Tadiaľ by sa to nedalo? Podobne ide po asfaltke cyklotrasa cez jablonický kameňolom na Suchánku.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up