podelim sa teda aj ja o osobnu skusenost z minuleho vikendu.
uvodom chcem len podotknut aby ste to nebrali v zlom ze ociernujem uvedeneho predajcu.

haibike limit RC 2010 bol objednany cez eshop s dopravou kurierom. dodanie sa trocha pretiahlo nakolko bike podla predajcu dodali bez pätky takze ju treba doobjednat. preslo par dni a kurier vola ze zasielka je v BA. zasielka bola prevzata bez znamok poskodenia vonkajsieho obalu a tesili sme sa na sobotny vyjaz aby sme ho testli. piatok vecer pri rozbaleni nas jeho obsah doslova sokoval. o drobnych skrabancoch ani nebudem pisat. to aka demolacia bola vedome poslana zakaznikovi je silna kava.
prevalena zadna stavba, odlupene kusy laku, ohnuta retaz tak, ze mala tazkosti pri chode cez kladky prehadzovaca, ohnute spice.
stat sa moze choc co to pochopim ale zatierat nejakou khaki farbou rozbity ram a nalepit na to nejake stupidne nalepky ze si to zakaznik mozno nevsimne to je amaterstvo hrubeho zrna. pri vystupnej kontrole musel technik vidiet ako striela prehadzovac ked cezen prebiehala poskodena cast retaze. k biku bola len faktura bez nejakeho zarucaku ci nejakeho manualu kde by bolo uvedene aj cislo ramu.
takze sobota rano nalozenie biku do auta a osobne vratenie popripade vymena kus za kus. pred nami nervozny zakaznik ktory reklamuje zlomenu stavbu na nejakom haibiku a dostal odpoved ze je na ten bike moc tazky (pre nas dalsi sok ) ked sa dostaneme na radu bola nam ponuknuta vymena retaze co sme nesuhlasili a chceli sme novy kus. predajca na to ze toto je uz posledny ze nam vrati peniaze. z vratenim penazi problem nebol. bike caka pravdepodobne na noveho zakaznika.
Nasa prva a posledna navsteva tohoto predajcu.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up