Pre názornosť jedna staršia fotka.

ivan.p: rado sa stalo. Ak viem poradiť, tak rád poradím.

letuareg: úsek od Zabitého poznáš. Prídeš takou kamenistou cestou kolmo k zelenej značke na lúku. Pokračuješ hneď rovno na lesnú cestu ktorú vidíš. Prídeš k bráne-foto nižšie. Je tam hneď zprava diera, ak by bola malá, kúsok ďalej je padnutý plot.
Pokračuješ lesnou cestou, žiadne popadané stromy, ani nie je zarastená. Neodbáčaš nikam. Po chvíľke sa napojíš na lepšiu cestu a klesaním prídeš na Holint.
Z nej pokračuješ doľava klesaním, je tam manipulačný priestor na drevo. Príde prvá odbočka doprava, tadiaľ nepôjdeš, ale opäť klesaním asi za 700m prídeš na križovatku ciest a ty pôjdeš po tej doprava. Následne ľahkým klesaním a stúpaním povedľa lúky, krmelca až na Skalku. Podrobne je to na odkaze trasy na hiking mape alebo v mape vyššie. Snáď sa ten popis dal pochopiť.
Čiže myslím, že aj bez gps mapy by sa to malo zvládnuť bez problémov. Ale upozorňujem, že je to obora so zakázaným vstupom, aj keď sa ide iba po jej okraji, opatrnosť je na mieste. Ale nie je to o nič iné, ako "oficiálny" prechod Hubalová-Skalka.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up