v.n.Hroncok

okolo Polany
som myslel ze tento rok uz prave letne peklo nenazijem, no stalo sa. stvrtok som si este uzival teple letne pocasie no vcera uz 37°C na tachometri a vyplach zaludka zaruceny.
trasa taka - az na par desiatok km pekneho jazdenia same lesne asfalty, sotoliny a natriasacky. ale nie vzdy je to len o trase. tentokrat som aj fajn ludi postretal, pokecal.
prvy den cez Stiavnicu prejst si to o com sme sa tu bavili nedavno. za Stiavnicou kraj taky nevyrazny, Rudna magistrala mino lesneho asfaltu a sotoliny bola loteria ci vobec okrem znaciek na stromoch aj existuje a da sa vobec prejst. noclah som hladal v okoli Krivana - nakoniec som to zalomil bez vody za kostolikom. nastastie nezvonil - spustil az rano o 6.
druhy den cez lazy na Latky. dalej modra TZ do Lomu nad Rimavicou - ta bola pekna. po asfalte na Tlsty Javor a hrebenom na Zakluky - tato cast bola hlavny dovod sem ist a oplatilo sa. velmi pekne jazdenie. skoda oparu ktory kazil vyhlady. potom znova sotoliny asfalty v lese cez Hroncok, vysoku pec do sedla pod Hrbom. vykupany vo vlastnom pote som sa tesil na capovane a polievku no chata zatvorena. v Brusne sa dozvedam ze sa tiez nikde nenajem ale kus dalej je penzion Grajciar - jediny siroko daleko takze preplneny. na Hiadelske z Hiadela som si nechal cele poobedie. obchadzka zaveru je asi vacsia kravina ako to vytlacit hore. Hiadelske - Kecka je nieco co si treba prejst. tentokrat do bolo aj s ovcami. noclah v utulni pod Keckou.
treti den na Sachticku oblubenou trasou, Spania, Harmanec a hore do Kordickeho sedla - vyslap pekny - som aj potlacil v zavere. kusok Kremnickych cez Tablu po odbocku do Mokrej doliny - velmi pekny kusok. potom znova nekonecna sotolina - Turcek, Sklene, Raztocno - ak nieco nemam rad tak je to okolie Handlovej - ktomu letne peklo, ustrelujuce kamene z pod kolies. vzhladom na pocasie uz len co najrovinatejsou cestou domov.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up