SOM TU A ŽIJEM!
Chalani a dievčence, veľmi nás teší, že ste merali cestu. Máme obrovskú radosť, že sa nám vysnívanú šialenosť podarilo zrealizovať presne tak, ako sme si ju predstavovali. Bola náročná, trošku šialená, zábavná, obklopená krásnou prírodou, rozprávkovou zimou a priateľskou atmosférou s vlastnými pravidlami. Fakt je, že sme išli na úplne dno svojich možností a schopností, ak nie ešte hlbšie Preto sme moc šťastní, že všetka tá drina, čas, prachy, polámané lopaty, odtrhnuté pluhy a pokazené autá neboli len tak vyhodené do luftu, ale splnili svoj účel - priniesli parádne dobrodružstvo aké sa nedá zažiť nikde inde. Vždy po preteku si spíšeme nedostatky, veci, ktoré by sme mohli zlepšiť. Tento rok zostal papier prázdny. Samozrejme, v pozadí beží pár vecí, ktoré sa ešte dajú premakať, ale výstup, ktorý vidíte a cítite, už lepšie spraviť nedokážeme. Obrovské ďakujem si zaslúžia všetci, ktorí nám pomohli pri borení sa problémami:

FORD SLOVENSKO - za perfektné autá do terénu, pomoc, dôveru a hlavne vieru v malú a neznámu akciu. Rock Machine, Superior, Grand hotel Permon a opäť Ford-u za perfektné ceny, Liptovaru za parádne pivo, Eko Farme Važec a Farme Východná za super syry, Farme Kameničany za náramné paradajky, Nu3tion za výživu a ceny pre pretekárov, MTBIKER za super pozvánku a pomoc pri propagácii akcie, Lesnému koposesorátu v Part. Ľupči za povolenie a pomoc pri čistení trasy, obci Partizánska Ľupča a hlavne jej novému starostovi, ktorí sa sám od seba priebežne informoval a zisťoval, ako nám vedia pomôcť. LK servis za ochotu nasadiť techniku a v neposlednom rade Železnô za parádne zázemie a ústretové kroky.

A potom menovite, Jurovi - mojej pravej ruke, manželkám za pomoc pri pečení, registrácii...., Peťkovi F. za veľkú pomoc a dokumentovanie, Stankovi M. za predbiehanie myšlienok - keď ma niečo napadlo, prišiel so svojim flegmatickým tónom: "už som to spravil", Jankovi Ž. za náramnú pomoc, kopu času, úsilia a odpal preteku, Jankovi K. - ktorý ako jediný zmierený s osudom spoza volantu svojho auta v najvzdialenejšom bode trasy bez signálu kľudným hlasom povie: "teraz je 50 na 50, že sa prevrátime". Chalanom z Horskej záchrannej služby za super zabezpečenie, Hudbe z Marsu za večernú zábavu a všetkým, ktorí nám prišli pomôcť v sobotu zabezpečiť trasu a celkovo hladký chod. A Lukáš Lupták za parádne pripravenú trasu a nekonečné hodiny pluhovania. ĎAKUJEM!

PS: dáke fotky už zajtra

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up