Kalendár podujatí

BikeFest

BIKEFEST je najväčší bicyklový festival na Slovensku, ktorý prináša poriadnu dávku adrenalínu aj zábavy pre všetky vekové kategórie! V poradí už 6. ročník BIKEFEST 2016 sa uskutoční posledný májový víkend, od piatka 27. mája do nedele 29. mája tradične v DEMA bikeparku Kálnica (okres Nové Mesto nad Váhom). Tento rok sa môžete tešiť na približne 400 testovacích bicyklov, 50 vystavovateľov a množstvo súťažných disciplín, v ktorých pretekári otestujú svoje schopnosti i vytrvalosť. Slopestyle je aj v tomto roku súčasťou svetovej série Freeride Mountain Bike World Tour s bronzovým statusom! Nenechajte si ujsť show plnú vysokých poletov a trikov vo vzduchu v podaní tých najlepších z regiónu. Víťazi si rozdelia prize money 1800 €. Najextrémnejšia show BikeFestu odštartuje v sobotu 28. mája o 13:00 hodine.
V nedeľu 29. mája o 10.00 hod. odštartuje obľúbený KELLYS BIKEFEST MARATÓN. Všetci účastníci maratónu sú automaticky zaradení do zlosovania tomboly, ktoré prebehne po vyhlásení výsledkov. V tombole je pripravených 40 hodnotných cien.
BIKEFEST 2016 – 27. - 29. 5. 2016

MIESTO KONANIA: DEMA bikepark Kálnica

LOKALIZÁCIA: Kálnica (Trenčiansky kraj, okres Nové Mesto nad Váhom)
GPS: N48°45'45'' E17°55'53''

DOPRAVA
Kálnicu nájdete 6 km od Nového Mesta nad Váhom a 25 km od Trenčína. Z Bratislavy a zo Žiliny je to autom len jedna hodina po diaľnici D1. Z diaľnice odbočíte smerom na Beckov a smerovníky vás už budú viesť6 km na BikeFest. Z Brna sa sem dostanete za hodinu a pol, z Banskej Bystrice za dve. Ak sa rozhodnete ísť vlakom alebo autobusom, vystúpte na železničnej stanici / prípadne autobusovej stanici v Novom meste nad Váhom. Hneď pri ŽS sa nachádza aj AS, kde nastúpite na autobus smer Kálnica (napríklad Bus číslo 304416 13, 304415 21, alebo 304415 25). Vystúpite na zastávke hor. koniec (na otoči) a odtiaľ prejdete do areálu BikeFestu pešo už len cca 500 m.

UBYTOVANIE
Pre tých, čo chcú bývať priamo v mieste konania festivalu, je pripravený kemping zadarmo. Náročnejší môžu využiť ubytovanie na Zelenej vode alebo hotely či penzióny nachádzajúce sa približne 6 km od festivalu. Viac o možnostiach ubytovania v okolí sa dozviete nawww.bikefest.sk/areal/ubytovanie.

VSTUPNÉ
Vstupné na festival aj kemping je pre všetkých návštevníkov BikeFestu zadarmo.

ÚSCHOVŇA
Pre návštevníkov BikeFestu máme pripravenú úschovňu bicyklov, v ktorej si môžete odložiť a následne vyzdvihnúť svoj bike v nasledujúcich časoch:
v piatok od 18.00 hod. do 22.00 hod.
v sobotu od 8.30 hod do 22.00 hod.
v nedeľu od 8.30 do 16.00 hod.


PARKOVANIE
Pre návštevníkov festivalu je pripravené bezplatné parkovanie, vzdialené približne 300 m od areálu BikeFestu. V Kálnici stačí sledovať smerovacie šípky BIKEFEST, ktoré vás navedú priamo k parkovisku.

ZÁBAVA
BikeFest je predovšetkým o bicykloch, no nielen o nich. Správny festival z neho robí množstvo sprievodných akcií, večerné, nočné (a ranné) živé koncerty a všade prítomní dobre naladení ľudia.

JEDLO
Len s dobrým jedlom a osviežujúcim pitím naberiete energiu, ktorú budete počas celého festivalu potrebovať. V zóne plnej stánkov s tými najlepšími festivalovými lahôdkami si vyberie každý, a to od palaciniek až po šťavnaté hamburgery.
keyboard_arrow_up