Kalendár podujatí

1. kolo - Detská Považská cykloliga

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme mediálnym partnerom akcie.

Termín:
sobota 20.05.2017

Miesto konania:
Súľov (okr. Bytča)

Prihlášky:
Prihláškový systém zverejníme onedlho.

Prezentácia:
Sobota 20.05.2017 od 08.00 do 10:30 hod.,  Koliba pod skalami. Nezabudnite si priniesť aj kartičku poistenca dieťaťa.

Štartovné:
V tomto roku sa ponesie pod mottom „My deťom a deti deťom“. My dospelí pripravíme závod deťom, na ktorom si zašportujú a zabavia sa so svojimi kamarátmi. Symbolické štartovné 1 €, ktoré deti zaplatia, poputuje v celej výške v prospech združenia Deťom s rakovinou n.o.- www.detomsrakovinou.sk Za získané prostriedky budú zakúpené potrebné veci, ktoré prinesú radosť deťom v onkologickom centre. A tak deti svojím príspevkom prinesú radosť svojim rovesníkom, ktorí nemajú to šťastie takto si zašportovať.

Kategórie:


Veľký okruh (VO):
zverejníme pred pretekmi

Štart:
11:00 hod., Súľov - lúka pod skalami

Ceny:
Vecné ceny získajú prvé tri deti v každej vekovej kategórii. Všetky štartujúce deti dostanú nejakú maškrtu a prekvapenie.

Tombola:
Každé štartujúce dieťa bude zaradené do detskej tomboly. Žrebovanie sa uskutoční ihneď po vyhodnotení pretekov.

Občerstvenie:V cieli je zabezpečené občerstvenie: ovocie + voda. Teplé jedlo sa dá zakúpiť počas celého dňa v Kolibe pod skalami.

Upozornenia:
- detské cyklistické preteky sa uskutočnia za takmer každého počasia, ale v prípade extrémne nepriaznivého alebo chladného počasia si usporiadateľ z bezpečnostných dôvodov vyhradzuje právo na zmenu zázemia, zmenu trás, alebo úplné zrušenie pretekov
- každé dieťa jazdí na cyklistických pretekoch dobrovoľne, na vlastné nebezpečenstvo
za dieťa je zodpovedný výhradne zákonný zástupca, ktorý sprevádza svoje dieťa na riadne vyznačenom okruhu na bezpečnosť detí,
- v mieste konania detských pretekov budú okrem zákonných zástupcov dohliadať aj  usporiadatelia cyklistická prilba je povinná pre všetky deti počas celých detských pretekov
zloženie prilby počas pretekov bude potrestané diskvalifikáciou dieťaťa a aj následným vylúčením zo žrebovania v tombole!
- usporiadateľ, ako aj všetky osoby a organizácie, ktoré sú spojené s uskutočnením podujatia,  odmietajú výslovne účastníkom každé ručenie za škody osôb, vecí a majetku, ktoré sa vyskytnú pred,v priebehu alebo po podujatí. Deti jazdia dobrovoľne, v každom ohľade na vlastné nebezpečenstvo a ich zákonní zástupcovia nesú civilnú (občiansku) aj trestnoprávnu zodpovednosť za všetky škody spôsobené deťmi zverenými do ich opatery. Zákonný zástupcovia sa podpisom zriekajú uzavretia tohto ručenia pri každom v súvislosti so súťažou utrpenom úraze alebo nehode na právo postupovania alebo postih voči usporiadateľom a ich zmocnencom. Zákonný zástupca berie na vedomie,žev prípade úrazu nebude klásť na usporiadateľov žiadne nároky. Ďalej zákonný zástupca berie na vedomie,že sa dodržia nariadenia usporiadateľov. Zákonný zástupca je týmito informáciamiuzrozumený (súhlasí)s podmienkami účasti dieťaťa jemu zverenému do opatery a prihlasuje svoje dieťa zverené do opatery na vyššie uvedené podujatie. Svoj súhlas vyjadruje zákonný zástupca podpisom prihlášky.

Organizátor detského podujatia si vyhradzuje právo zmeny programu.
keyboard_arrow_up