Kalendár podujatí

Siemens Sprint IT

Pozvánka: Si z IT brandže a máš chuť si poriadne zašprintovať zoči voči súperom?

Koncom septembra je pripravené zaujímavé podujatie s originálnym konceptom, kde môžete preveriť svoje šprintérske schopnosti ale hlavne sa dobre zabaviť.

Základom celej myšlienky je tzv. Goldsprint. Jedná sa o súboj dvojice jazdcov na trenažéri pred publikom, ktorý má svoje korene v Švajčiarsku. Tu sa konali v roku 1999 prvé preteky ako súčasť svetového šampionátu kuriérov (messengerov), pričom názov pochádza od obľúbenej značky piva .


29.9.2018 sa bude ale konať v Bratislave na nábreží pod Mostom Lafranconi trochu upravená verzia a to v duchu súboja na 300 m dráhe, teda bez trenažéru. Paralelne teda budú štartovať dvaja pretekári, každý vo vlastnej dráhe. Kvalifikácia bude prebiehať náhodným výberom dvojíc, ktoré budú spolu štartovať a snažiť sa dosiahnuť najlepší čas. Čas každého jazdca bude zaznamenaný a tí najlepší postúpia do hlavných pretekov podľa kľúča – najlepší s najhorším. Tie budú následne prebiehať formou vyraďovacieho pavúka, kde už sa pôjde v štýle "kto z koho".


Štartovné je zadarmo a môžeš sa registrovať online na tomto odkaze do 27.9.2018. Prezentácia pretekárov prebehne v sobotu 29.9. od 9:00 do 9:45 v areáli FTVŠ. O 10:00 potom začína kvalifikácia, o 14:00 hlavné preteky a o 17:00 je vyhlásenie výsledkov.

Preteky ale hlavne zábava

Aj keď je samozrejme dôležitý súťažný duch a pôjde sa naplno, dôležitá je v prvom rade dobrá zábava. Tomu bude prispôsobený aj bohatý sprievodný program pre všetkých, čo prídu povzbudiť vrátane rodín s deťmi. Pre ne je pripravený skákací hrad, či cukrová vata a zmrzlina zadarmo. Dospelých čaká výborné občerstvenie a dobrá atmosféra. Navyše sa okrem toho môžu stretnúť s Petrom Velitsom, ktorý príde akciu osobne podporiť. Jednoducho bude z toho hlavne príjemná akcia a navyše pre všetkých nebude chýbať možnosť vyskúšať si originál Goldsprint na trenažéroch Elite.

Ak teda pracuješ v rámci IT segmentu, alebo si študent, či máš niečo s IT spoločné, neváhaj sa prihlásiť a trochu zdvihnúť hladinu adrenalínu. Ak s počítačmi nerobíš, to nevadí...prídi pozrieť a vychutnať príjemnú atmosféru.

Všetky podrobnosti sa dozvieš na hlavnej stránke podujatia.
report_problem Našiel si v texte chybu?
keyboard_arrow_up