Kalendár podujatí

Logo: MTBIKER Novodubnický maratón 25.ročník MTBIKER Novodubnický maratón 25.ročník


Dátum:
24.8.2019

Miesto konania:
Nová Dubnica

Trate:
  • KLASIK (41km/1250m)
  • HARD (73km / 2450m)
  • NIVEA KING (100km/3400m)
  • MAYO FAMILY (14km / 400m)
Kategórie:
  • MAYO FAMILY: bez vyhlasovania výsledkov
  • KLASIK: JUNIORI (dievčatá + chlapci 8-17 rokov), MUŽI (18-40 rokov), VETERÁNI (41 rokov a viac), ŽENY (18 rokov a viac)
  • HARD: MUŽI (16- 34 rokov), VETERÁNI 1 (35-49 rokov), VETERÁNI 2 (50 rokov a viac), ŽENY (16 rokov a viac)
  • NIVEA KING: MUŽI (18-40 rokov), VETERÁNI (41 rokov a viac), ŽENY (18 rokov a viac)
NIVEA Kráľovná Baske:
NIVEA Kráľovná Baske je horská prémia pre ženy na dvoch najdlhších tratiach. Víťazkou sa stane pretekárka, ktorá sa ako prvá vyštverá na najvyšší bod trate, vrchol Baske a prihlási sa tu u obsluhy občerstvovacej stanice. Podmienkou je absolvovanie celého maratónu. V cieli bude víťazka odmenená balíkom dámskych kozmetických produktov od spoločnosti NIVEA a pamätnou šálkou od nás.

Maratónska rodina:
Opäť vyhlasujeme súťaž o maratónsku rodinu. Prehovorte konečne váhajúce polovičky, starých rodičov a deti, pretože zúčastniť sa Vám určite vyplatí! Do súťaže o maratónsku rodinu sa môže prihlásiť len najbližšia rodina. To znamená: otec, mama, dedko, babka, syn a dcéra. Vzdialenejší príbuzenský vzťah ako je ujo, teta, bratranec, sestrenica a pod., nie je možné prihlásiť do maratónskej rodiny. Minimálny počet členov tímu maratónskej rodiny je tri. Každý člen maratónskej rodiny sa môže prihlásiť na inú trať. To znamená napríklad, že otec môže ísť na najťažšiu trať, syn bude pretekať na Basicu a matka s dcérou si rekreačne prevezú na najkratšej trati. Vyhráva rodina s najväčším počtom zúčastnených pretekárov. V prípade rovnakého počtu pretekárov u viacerých rodín, vyhráva rodina s mladším vekovým priemerom. Každá prihlásená maratónska rodina má zadarmo jedno štartovné (s najnižšou hodnotou). Ak niekto z rodiny využije bezplatné prihlásenie na trať MAYO FAMILY, ďalšie voľné štartovné sa už Maratónskej rodine neuzná. Ako rodina sa zaprezentujete vyplnením názvu rodinného tímu na prihláške. Na prezentáciu si doneste so sebou doklad pomocou ktorého jasne preukážete, že sa jedná o najbližší príbuzenský vzťah.

Štartovné:
NIVEA KING, HARD, KLASIK: prihlásiť sa môžete v štyroch vlnách, pričom platí, že čím skôr sa prihlásite, tým menej platíte. Po naplnení počtu pretekárov v jednej vlne sa automaticky platí štartovné z ďalšej vlny. Do predaja dávame štartovné pre maximálne 525 účastníkov na súťažné trate*.  Po naplnení tohto počtu sa už nebudete môcť prihlásiť na žiadnu z týchto troch tratí a to ani osobne na prezentácií.
  • 1.vlna: 125 pretekárov, štartovné 14,00 EUR / 370 CZK
  • 2.vlna: 150 pretekárov, štartovné  16,00 EUR / 420 CZK
  • 3.vlna: 175 pretekárov, štartovné  19,00 EUR / 500 CZK
  • 4.vlna: 75 pretekárov, štartovné  23,00 EUR / 600 CZK
MAYO FAMILY: na tejto nesúťažnej trati nie je žiadne obmedzenie počtu pretekárov, prihlasujte sa tu.
  • štartovné uhradené do 1.mája 3 EUR / 80 CZK
  • štartovné uhradené od 1.mája 5 EUR / 130CZK

IBAN účtu v EUR: SK27 8330 0000 0027 0162 7796
Pre platbu z ČR: 27 0162 7796/2010
Uhrádzate sumu ktorú vám vygeneruje systém po prihlásení resp. ktorú dostanete emailom.
Špecifický symbol je dátum narodenia vo formáte (RRRRMMDD)

Štartovné na maratón zahŕňa: štartovný balíček (štartové číslo s čipom a darčekmi od sponzorov), občerstvenie na trati, jedlo a nápoj v cieli (bufet na trati neplatí pre MAYO FAMILY), zdravotnícke zabezpečenie, možnosť umyť si bicykel a osprchovať sa, možnosť zúčastniť sa tomboly (losuje a odmeňuje sa na základe štartového čísla, majte ho preto u seba).
Vklady dopredu prihlásených účastníkov, ktorí sa preteku nezúčastnia, nebudú vrátené. Organizátor si vyhradzuje právo podujatie zrušiť v prípade extrémne nepriaznivého počasia alebo ohrozenia zdravia a života účastníkov, bez nároku na vrátenie štartovného.

Všetci účastnící, ktorí v roku 2000 absolvovali trať KING v časovom limite majú štartovné zdarma. Ak medzi nich patríte, ozvite sa nám keď sa budete prihlasovať.

Občania s ťažkým zdravotným postihnutím platia POLOVIČNÉ ŠTARTOVNÉ, v tomto prípade sa však na prezentácií musia preukázať platným preukazom ZŤP a do poznámky k platbe uveďte "ZŤP".

Vklady dopredu prihlásených účastníkov, ktorí sa preteku nezúčastnia, nebudú vrátené. Organizátor si vyhradzuje právo podujatie zrušiť v prípade extrémne nepriaznivého počasia alebo ohrozenia zdravia a života účastníkov, bez nároku na vrátenie štartovného. V období od 18.8. do 23.8. sa nedá uhradiť platba žiadnym spôsobom. Za riadne prihláseného budete považovaný až po riadnej registrácií v systéme a po prijatí vašej platby na našom účte. Doklad o zaplatení si zoberte so sebou pre prípad reklamácie.

Podmienkou účasti každého pretekára je vlasnoručne podpísaná prihláška, ktorú treba odovzdať na prezentacií a obsahuje aj Prehlásenie pretekára, v ktorom okrem iného podpisujete aj to, že ste si prečítali, porozumeli, súhlasíte a dôkladne ste sa oboznámili s propozíciami pretekov a Vyhlásením o právnej zodpovednosti pri ujme na zdraví a o využití autorských práv - Reverzom.

*Celkový počet účastníkov na súťažných tratiach je obmedzený na 625 pretekárov.

Zaregistrovať sa môžete na tomto odkaze.
Viac informácií nájdete na tomto odkaze.
keyboard_arrow_up