Kalendár podujatí

INTERSPORT Stupava trophy

comment Hodnotenia akcie

2 / 5 • 1 hodnotenie
thumb_up0thumb_down reply

Farcry · 29.07.2012 (07:10) · Odpovedať na tento príspevok
Vazeni usporiadatelia "Intersport Trophy Stupavskeho maraton-medzinarodneho!!!, dnes som mal zas pocit ze sme sa vratili pred rok 1989, ked banany boli len pred vianocanmi, krasny pretek by to bol ale ako mozte urobit pretek bez vody na obcerstvovackach na kamziku a potom este aj na bielom krizi, to ste ako pocitali, ze staci voda prvym 200-300 jazdcom a ostatny sa uz mozu ist klzat!!! Ako ked zlyha jeden plan ziadny zalozny nie je a neexistuje!!!pocul som ze za nami brala sanitka vazne zeaneneho, rozmyslali ste nad tym ze to mohlo byt aj z toho vycerpania a dehydratacie!!! Logistika Vam asi nic nehovori, . Jedine stastie som mal ze vzdy nosim camelback a plny vody, ale aby medzinarodny pretek z velkou prevelkou reklamou cenami do tomboli za 25000Euro ste nedokazali ked viete ze je zle a chalani zato hore nemohli ale zlizli si to, za co sa im ospravedlnujem a nie je voda na obcerstvovackach poslat aspon 200-300litrov dakych flias, alebo dakej vody, to je hamba nad hambu, hlavne ze tam bol aj vrtulnik, ten bol asi na paradu, typicke slovenske riesenie, kaslat na to, sak nic sa nedeje, hlavne ze poplatili ludia vstupne a este do mailu poposielate ake to bude skvale a co bude na obcerstvovackach, nebolo tam dokopy nic!!! Zase sa raz ukazalo ze na slovensku sa robi iba tam kde je to vidno a kde sa tocia velke peniaze, som velmi z vas sklamany aj za ostatnych co kolabovali od dehydrovania, jednemu som pomohol a dal moju flasku s vodou, inak by tam urcite ostal na slnku a dostal upal. To ze na obcerstvovackach ziadny banan ani melon a ine slubene veci-na bielom krizi bolo asi 20 horaliek to je vsetko.
Ako organizatori nevedeli ze bude extremne teplo, nemaju internet ani tv ani radio ze by sa to dozvedeli!!! Perlicka bola ohladne znacenia a regulovcikov, tam kde sa ide do kopca a je to jasne tazko sa zmylit, tam boli, ale cca 7 km pred cielom je zjazdik a prudko potom doprava, bohuzial nikto kto by to tam riadil, takze sme zliezli este tak 2-3 kilace padacikom kym sme sa spamatali, ze to asi nie je spravna cesta-ale to aj nasa blbost, mali sme sa lepsie pozerat, ale pocul som ze tam pobludilo viacej ludi, takze asi to bolo zle urobene. No inak ostante chvalim, jedlo v cieli super, sprchy aj pre bikes aj pre ludi a podobne, to je fajn, ale ako uz by som stupavak po tomto fiasku vobec neodporucal, zatial sa mi to nikde nestalo, ani som o tom ze by niekde nebola voda nepocul. Porozmyslajte nad sebou, a hlavne ak zlyha plan c.1, tak by bolo vhodne mat aj plan c.2 a ak mate problem zabezpecit vodu, nerobte medzinarodny maraton, chodte robit nieco jednoduchsie na rozmyslanie!!!Inak dakujem trpezlivosti a hlavne chalanom dole co mi poskytli pred cielom zo svojej vlastnej vody, klobuk dole, takisto dvom kockam co isli na pivo do marianky a poskytli nam posledne kvapky vody, tymto ich pozdravujem a dakujem. Velmi som sa tesil na tento maraton, a keby ste ho uz raz konecne zvladli bez problemov, mohol by som ho potom prechvalit, bohuzial ani nahodou. A ako tak citam na nete a pocuval som vcera aj po maratone, tak nas nie je malo s tymto nazorom, mam taky pocit ze uz nechete robit maraton pre obycajnych beznych ludi, ze len pre par 100 jazdcov, lebo dalsim uz neviete zabezpecit na obcerstvovackach zakladnu vec. Keby na buduci rok prislo menej ucastnikov ani by som sa necudoval.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Pisem anderovi, mas to pomylene, je jedno kto kde byva, napriklad v Ba ma uz dnes viac vychodnarov ako na vychode, Blbca najdes vsade. Takl ako aj tu zije kopec slusnych , tak ich zije kopec aj u vas, tiez mozem napisat skusenost z jednej akci , ze bordel nakoniec robili len vychodniari, ale nejde o to, vsade sa najde blbec, takze si vyprosujem nadavky na Blavakov vseobecne, v zivote by som gumy na aute nikomu neprepichoval. A este jedna vec, stazoval si sa uz na organizatorov, ze to nazvladli? Viem ze to bol megapruser s tou vodou, a neospravedlnitelny, ale hadzat oto na blavakov je blbost, co sme s tym mali spolocne mi povedz??? Pekny uprsany den Ti prajem

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Tadeas, to je tym, ze tie deti uz mali po preteku a len sa tak volne bicyklovali...
Organizator uz dostal viac ako sa don vojde. Tiez som musel vystacit viac ako 2 hodiny s pollitrom vody, ale verim, ze organizator sa ospravedlni a pouci a o rok bude tato akcia znova pre bikerov, tak ako tomu bolo v minulosti.

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up