Kalendár podujatí

Logo: 24h Slovakia Ring cycling race 24h Slovakia Ring cycling race

Cyklisti

Cyklistický maratón na dokonalom asfalte jediného automobilového okruhu na Slovensku je späť. Ak ste minulý rok nevyužili šancu šliapať 24 hodín do pedálov a preháňať sa pretekárskym okruhom Slovakia Ring, prichádza ďalšia príležitosť. Koncom júna sa na štart postavia amatérski aj profesionálni jazdci a zažijú nezabudnuteľný deň aj noc na bicykli.
Termín podujatia:
Štart: 26.6.2014 o 12.00 hod- štart Le Mans Style
Cieľ: 27.6.2014 o 12.00 hod

Základné informácie
Aj tento rok majú súťaživí cyklisti šancu zmerať si sily s konkurenciou v cyklistickom maratóne. Rekreační, amatérski aj profesionálni jazdci si počas 26. a 27. júna budú podávať štafetový kolík a krúžiť po takmer 6-kilometrovom pretekárskom okruhu. Počas 24 hodín môžu zažiť radosť zo športových výkonov, západ aj východ slnka nad pretekárskou dráhou a skvelý pocit z tímovej atmosféry. Počas minuloročného cyklomatarónu si zmeralo sily 176 tímov, pričom najrýchlejší prešiel až 858,69 km.
Neváhajte a zapojte sa aj vy. Stačí poskladať tím z dvoch, štyroch, šiestich či ôsmich cyklistov alebo sa na štart postaviť sám.
24-hodinovka sa v minulom ročníku stala obľúbenými firemnými hrami. Presvedčte vašich kolegov, postavte si tím a porazte konkurenciu.

Okruh Slovakia Ring / Areál Slovakia Ring
Slovakia Ring je profesionálny pretekársky okruh na Slovensku. S celkovou dĺžkou 5 922 m sa radí medzi najdlhšie v Európe. Kvalitatívnymi a bezpečnostnými parametrami vytvára okruh zázemie nielen pre prestížne svetové šampionáty pod hlavičkou FIA. Od roku 2010 prináša podujatia pre profesionálnych jazdcov, amatérov aj širokú verejnosť.
Komplex Slovakia Ring v Orechovej Potôni predstavuje jedinečný areál na Slovensku. Na jednom mieste ponúka možnosť jazdiť na motoristickom okruhu, zdokonaliť sa v škole bezpečnej jazdy, vyskúšať si off-road a užiť si relax v hoteli. Okruh Slovakia Ring so špičkovými parametrami patrí medzi najkvalitnejšie v Európe. Ponúka pestré možnosti využitia pre profesionálov aj amatérskych jazdcov a prináša pravidelné víkendové podujatia pre širokú verejnosť. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdecké zručnosti, je pripravené Centrum bezpečnej jazdy snajmodernejším tréningovým cvičiskom v strednej Európe. Po aktívnom výkone si môžete dopriať výdatný obed či večeru v Hoteli Ring***, ktorý ponúka komfortné ubytovanie a wellness centrum so saunami a bazénom.

Registrácia
http://24hod.sportsoft.cz/main.aspx?e=70&lng=sk
Nezmeškajte možnosť zaregistrovať sa za nižší poplatok do 30. apríla 2014.

Registrácia bude platná len po zaplatení štartovného!
Bankový účet Privatbanka, a.s., Suché mýto 1, 811 03 Bratislava,
Bank account: 19-1121617060/8120
IBAN: SK06 8120 0000 1911 2161 7060
SWIFT: BSLOSK22XXX s uvedením názvu tímu

Cenník štartovného vrátane darčekového balíčka a mikročipu:

Cennik

K dispozícii je na prenájom 30 boxov a cena jedného boxu je 100,- Eur. Každý box je vybavený LCD obrazovkou s online výsledkami, pivným setom, 380 V a 240 V.
Odporúčané ubytovanie www.hotelring.sk
Zabezpečené stravovanie v reštaurácii www.maximringrestaurant.sk Na základe individuálneho dopytu VIP catering vo VIP room priamo na pretekárskom okruhu.
Zabezpečené služby maséra

Každý účastník obrdží štartovací balíček, ktorý bude obsahovať:
- 1x Poukážka na Slovakia Ring na voľnú jazdu vlastným autom, 30min.
- 1x Poukážka na Slovakia Ring na voľnú jazdu vlastným motocyklom, 30min.
- 1x Zľavová poukážka na produkty a služby Driving Academy vo výške 10%
- Darček od spoločnosti Zepter
- 2x nápoj a 2x teplé jedlo v reštaurácii Maxim Ring

Tímom taktiež ponúkame ubytovanie v Hoteli Ring s 50% zľavou, reštaurácia Maxim Ring bude otvorená v režime 24h.

Organizátor
Kontakt na organizátora, s ktorým možete riešiť všetky Vaše otázky: miklovic@slovakiaring.sk
Preteky 24h Slovakia Ring cycling race organizuje okruh Slovakia Ring v spolupráci so Slovenským zväzom cyklistiky a Finančným centrom Team o.z.
Viac info priebežne aj na www.slovakiaring.sk
keyboard_arrow_up