Kalendár podujatí

Logo: Beskidy MTB Trophy Beskidy MTB Trophy

MTBIKER odporúča toto podujatie
Sme mediálnym partnerom akcie.
Pozvánka: Beskidy MTB Trophy 2015 - etapák v štýle Cape Epic

Mnohí z vás by si určite na vlastnej koži radi skúsili nejaký ten MTB etapák v štýle Cape Epic. A pritom si možno ani neuvedomujú, že hneď za rohom na Slovensko – Poľsko - Českých hraniciach sa koná medzinárodné podujatie, ktoré umožňuje si to vyskúšať na vlastnej koži bez toho, aby človek musel letieť na druhý koniec sveta .

Od 4. júna totiž opäť začína 9. ročník už legendárneho podujatia Beskidy MTB trophy, ktoré sa počas svojej existencie vypracovalo medzi celosvetovo uznávané bikové etapáky. Nechcem tu „omielať“ tie isté frázy ohľadom náročnosti trailov, stačí si pozrieť niektorú z našich minulých reportáží (rok 2014 časť 1. / časť 2., rok 2013) prípadne skutočne podarené video.


Len naznačím, že celoodpružený bike sa naozaj hodí . Ako vždy sú pripravené 4 etapy a veľkou výhodou je fakt, že štart aj cieľ každej jednej je situovaný v blízkosti obce Istebna a tým pádom odpadajú náročné presuny...

Ako aj minulý rok sú pripravené 2 varianty a kto má rešpekt môže vyskúšať ten kratší:
- Classic: 285 km, 10 000m
- Mega: 200 km, 7 200m


Prezentácia 1. etapa 2015


Prezentácia 2. etapa 2015


Prezentácia 3. etapa 2015


Ešte stále sú nejaké voľné miesta, takže kto by mal záujem nech neváha. Pre mňa osobne je to jedna z top akcií, kde sa človek môže aspoň na 4 dni stať „profíkom“ a nerobiť nič iné ako jazdiť, jesť a spať .

Všetky dôležité informácie nájdete na stránke http://www.mtbtrophy.com/

report_problem Našiel si v texte chybu?
keyboard_arrow_up